szczecin
Re: szczecin
tak patrząc gdzie dopedałowałeś to....aż zadyszki dostałem przed klawiaturą !Mój lekarz to mi zabronił nawet patrzeć na tak extremalne warunki nie mówiąc już o ruchach rotacyjnych kończyn dolnych
...dzień dobry...
nie wiem czy mogę, więc trochę nieśmiało, ale pozwolę sobie coś napisać
Wszystkich miłośników quadowej jazdy terenowej zapraszamy do wzięcia udziału w Przeprawowym Pucharze ATV Polska 2012.
Miłośnicy quadowego off-roadu będą mieli przyjemność spotkać się w dwóch różnych lokalizacjach i odmiennych terenowo miejscach.
I Runda: Biedrusko koło Poznania
Termin:13-15.07.2012
Organizator: Polskie Stowarzyszenie Czterokołowców- ATV Polska
Współorganizator: Monika Mańkowska & Patryk Woźniak vel Woźny
Komandor PP ATV Polska: Jacek Bujański Mr Quad
Cztery klasy – ATV EXTREME, ATV OPEN, ATV WETERAN i UTV.
dzięki uprzejmości jednego dziad(k)a nie muszę jechać CRVką , jedziemy cała familią, nocleg na bazie klepnięty. Jeśli dacie radę fajnie by było wyskoczyć razem, bo ekipa zacna się zapowiedziała - stare dobre czasy
Wszystkich miłośników quadowej jazdy terenowej zapraszamy do wzięcia udziału w Przeprawowym Pucharze ATV Polska 2012.
Miłośnicy quadowego off-roadu będą mieli przyjemność spotkać się w dwóch różnych lokalizacjach i odmiennych terenowo miejscach.
I Runda: Biedrusko koło Poznania
Termin:13-15.07.2012
Organizator: Polskie Stowarzyszenie Czterokołowców- ATV Polska
Współorganizator: Monika Mańkowska & Patryk Woźniak vel Woźny
Komandor PP ATV Polska: Jacek Bujański Mr Quad
Cztery klasy – ATV EXTREME, ATV OPEN, ATV WETERAN i UTV.
dzięki uprzejmości jednego dziad(k)a nie muszę jechać CRVką , jedziemy cała familią, nocleg na bazie klepnięty. Jeśli dacie radę fajnie by było wyskoczyć razem, bo ekipa zacna się zapowiedziała - stare dobre czasy
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Jakiś czas temu słyszałem, że dziadek bierze urlop roczny od rajdów.....jak widzę sezon ciekawie się zapowiada.
ja mam tego bardzo niewiele, bo w tym roku specjalnie czasu jakoś na foty nie było.
Gratuluje Homarkowi nowego wspaniałego sprzętu i wielkie dzięki za pożyczenie dziadka na rajd, dzięki niemu mogłem mile spędzić czas, dzięki Marek
Gratuluje Homarkowi nowego wspaniałego sprzętu i wielkie dzięki za pożyczenie dziadka na rajd, dzięki niemu mogłem mile spędzić czas, dzięki Marek
- Załączniki
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Panowie, jak ktoś pomysłu na dzisiejsze popołudnie nie ma, to zawijać familię i na tor (tam gdzie ostatnio) w Morzyczynie wpadać. Robimy wspominki potunezyjskie i ognicho z kiełbaskami i "napojami chłodzącymi".
Impreza turystyczno - przeprawowa. Ok 400 km po bezdrożach...w czasie 30 godzin .
Dwie klasy, podział tylko w zależności od rodzaju opon: emteki i inne oraz quady.
Każdy samochód może wziąć udział i liczy się zacięcie i wytrzymałość a nie tylko klasa sprzętu...
Numeracja i rozdanie kart startowych od piątku wieczorem 25.05.2012, start sobota godzina 7.00, koniec imprezy w niedzielę po 30 godzinach jazdy. Punkty przejazdu, jazda z mapą oraz punkty kontrolne, na odcinkach specjalnych jazda po roadbooku.
Ilość miejsc ograniczona.
Baza rajdu okolice Mirosławca.
Cena 299 pln za samochód z dwiema osobami, dodatkowa osoba 75 pln.
Quad cena 149 pln.
W cenie :
-naklejki
-koszulki
-dyplomy oraz pucharki
-przygotowana trasa wraz ze wszystkimi materiałami oraz pozwoleniami
-miejsce na namiot
-kiełbaska na ognisko na zakończenie imprezy
Zniżka dla osób dokonujących przedpłaty do 30 kwietnia 2012 - 15 %
Nowogardzkie Stowarzyszenie 4x4 " Off Road Factory "
Pekao S.A. I odział w Nowogardzie
91 1240 3884 1111 0010 3860 7171
Dwie klasy, podział tylko w zależności od rodzaju opon: emteki i inne oraz quady.
Każdy samochód może wziąć udział i liczy się zacięcie i wytrzymałość a nie tylko klasa sprzętu...
Numeracja i rozdanie kart startowych od piątku wieczorem 25.05.2012, start sobota godzina 7.00, koniec imprezy w niedzielę po 30 godzinach jazdy. Punkty przejazdu, jazda z mapą oraz punkty kontrolne, na odcinkach specjalnych jazda po roadbooku.
Ilość miejsc ograniczona.
Baza rajdu okolice Mirosławca.
Cena 299 pln za samochód z dwiema osobami, dodatkowa osoba 75 pln.
Quad cena 149 pln.
W cenie :
-naklejki
-koszulki
-dyplomy oraz pucharki
-przygotowana trasa wraz ze wszystkimi materiałami oraz pozwoleniami
-miejsce na namiot
-kiełbaska na ognisko na zakończenie imprezy
Zniżka dla osób dokonujących przedpłaty do 30 kwietnia 2012 - 15 %
Nowogardzkie Stowarzyszenie 4x4 " Off Road Factory "
Pekao S.A. I odział w Nowogardzie
91 1240 3884 1111 0010 3860 7171