Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Kolejny weekend a ja uziemiony jak pech to pech (Serwis burkną tylko po moim którymś z telefonów "panie kolejka")
Dobrej pogody życzę
Dobrej pogody życzę
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
waldik32 spoko odpoczywalem caly tydzien , damy rade
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
...zabieraj maszynę z tego serwisu i sam weź się za nią pomału ale sam sobie zrobisz .....bo będziesz czekal do usranej śmierci jak CI łachę w serwisie zrobią i ...zajrzą do niego .... a kiedy naprawia ????wacoQ pisze:Kolejny weekend a ja uziemiony jak pech to pech (Serwis burkną tylko po moim którymś z telefonów "panie kolejka")
Dobrej pogody życzę
......jaka kolejka ???? a co taki mają zaje***** NAJAZD quadów że sie ogarnąć nie mogą???? .........TOTALNA ŚCIEMA.....
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
.....TranS-Squad Team....
-
- Quad:: kymco 450
- Imię: jarek
Witam,
od listopada 2011 jestem posiadaczem kymco 450.Kupiłem go do odśnieżania i tak sobie czytam wieczorami forum i wasze posty i tak myślę sobie że chyba szkoda żeby gadzina stała w garażu i czekała na śnieg. Chętnie za waszą zgodą dołączę do waszych wypadów w teren.Jestem z Ząbek więc daleko nie mam.Nie mogę tylko paplać się w błotku bo nie mam przystosowanego quada ale na objazdówki chętnie się piszę. Co koledzy na to?
od listopada 2011 jestem posiadaczem kymco 450.Kupiłem go do odśnieżania i tak sobie czytam wieczorami forum i wasze posty i tak myślę sobie że chyba szkoda żeby gadzina stała w garażu i czekała na śnieg. Chętnie za waszą zgodą dołączę do waszych wypadów w teren.Jestem z Ząbek więc daleko nie mam.Nie mogę tylko paplać się w błotku bo nie mam przystosowanego quada ale na objazdówki chętnie się piszę. Co koledzy na to?
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
zapraszamy jutro 9 myjnia przy orlenie w zielonce,jasne że szkoda trzeba go trochę go trochę przegonić żeby nie rdzewiał
Pozdrawiam
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
...to chyba jasne ale jak się okazało też są wyjątki ponieważ u kresu mojej cierpliwości wybrałem się osobiście przed zamknięciem serwisu głównego importera ( tam został odesłany z serwisu przy którym kupiłem gada) by dorwać jakiegoś pracownika i pogadać. Mailem szczęście, akurat nadarzyła się możliwość i miły koleś opowiedział co i jak łączni z pokazaniem rozebranego napędu.RAIDER112 pisze:...zabieraj maszynę z tego serwisu i sam weź się za nią pomału ale sam sobie zrobisz .....bo będziesz czekal do usranej śmierci jak CI łachę w serwisie zrobią i ...zajrzą do niego .... a kiedy naprawia ????
......jaka kolejka ???? a co taki mają zaje***** NAJAZD quadów że sie ogarnąć nie mogą???? .........TOTALNA ŚCIEMA.....
Okazało się że to wada montażowa ( i mój pech wcześniej nie mieli takiego przypadku ) i końcówka wałka chodziła bez zabezpieczenia co spowodowało że całkiem się starła na szczęście (sam widziałem ) zębatki w napędzie nie uszkodzone i po prostu wymienili całą półoś na nową co w przypadku samodzielnej naprawy kosztowało by mnie około 700zł cóż może i lepiej że pod czekałem ten tydzień, trochę grosza w portfelu
Tak czy owak następna naprawa samodzielna, to już pewne Bo quad miał być na dziś gotowy ale teraz będą odbywały się zabiegi papierologiczno -artystyczne i gada dostane pewnie w połowie przyszłego tygodnia
ALE POGODĘ BĘDZIECIE MIELI zaje*****
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
WacoQ no to szczęście w nieszczęściu że obyło się bez dodatkowych kosztów.
Jutro ma przelotnie padać a pod wieczór już konkretnie.
Ps. My lecimy sprawdzić jak wygląda "Raj" nocą materiału pewnie zbyt wiele nie będzie bo nikt nie ma odpowiedniego sprzętu ale coś tam może się uda pokazać.
Jutro ma przelotnie padać a pod wieczór już konkretnie.
Ps. My lecimy sprawdzić jak wygląda "Raj" nocą materiału pewnie zbyt wiele nie będzie bo nikt nie ma odpowiedniego sprzętu ale coś tam może się uda pokazać.
TranS-Squad Team
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
panowie zmiane na 8 bym proponował mam nadzieję że pasuje
Pozdrawiam
Dla mnie moze byc 8 zawsze godzine wczesniej odpale sprzecik
Postaram Sie byc Chociaz dzis ciezki dzien miałem po Oblewaniu Prawka
Takze do zobaczenia