Wyjazd na Warmiński Rajd Przeprawowy :)
Re: Wyjazd na Warmiński Rajd Przeprawowy :)
No cena kosmiczna. Tym bardziej że jak się tylko ma spawarkę i trochę umiejętności to taką przyczpekę nie jest trudno zrobić samemu z kilku kształtowników.
A za taką cenę to można kupić nową zarejestrowaną przyczepę 2,5m z plandeką.
Poza tym przypinanie quada samą wyciągarką chyba nie jest bezpieczne do końca. Ja i tak bym go jeszcze pasami przypiął, żeby się nie okazało na miejscu że lina pękła i sam hak został na przyczepie
A za taką cenę to można kupić nową zarejestrowaną przyczepę 2,5m z plandeką.
Poza tym przypinanie quada samą wyciągarką chyba nie jest bezpieczne do końca. Ja i tak bym go jeszcze pasami przypiął, żeby się nie okazało na miejscu że lina pękła i sam hak został na przyczepie
witam cie Andrzejku z tej strony Przemek kolega Mariusza
bardzo dobrze wyszliscie na tych zdjeciach
gratuluje miejsc
chyba sie zabiore z wami na nastepny rajd
ps: to chyba niebył Karolew
bardzo dobrze wyszliscie na tych zdjeciach
gratuluje miejsc
chyba sie zabiore z wami na nastepny rajd
ps: to chyba niebył Karolew
Popili ,pojezdzili ,i jeszcze dostali nagrody .Ja się tak nie bawię jadę na następny raz
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
O widzę iż team się powiększy koledzy pojedźcie klimat nigdy nie do zapomnienia
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Jeszcze ja mam kilka fotek, wrzucę w wolnej chwili. Ja na następny Warmiński szukam teampartnera
wrzuc te fotki popatrzymy ocenimi
wrzuc te fotki popatrzymy ocenimi
rozmawaiałem z pewnym Piotrkiem z Grudziadza przez przypadek ZGADALISMY SIE O RAJDZIE bardzo dobrze zapamietał chłopakow z TEAM DIABLO....
zwłaszcza o predkosci przelotowej
zgłaszam sie
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
JAK TO TYLKO NAS ZAPAMIĘTAŁ Z TYTUŁU PRĘDKOŚCIFARMER pisze:rozmawaiałem z pewnym Piotrkiem z Grudziadza przez przypadek ZGADALISMY SIE O RAJDZIE bardzo dobrze zapamietał chłopakow z TEAM DIABLO....
A czym on leciał
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts