LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
No to lipa maszyna padła paski rwie na potęgę obudowa rozsypana w drobny mak MT zakończone!!! Krzysiek zapina aż miło, jak tak dalej będzie brykał to pudło ma murowane nawet nr 1 . Ja niestety kończę przygodę z Can-amem nie dotyczy to oczywiście kosiarek i motolotni .
izomoto
Pawel : no coz ... jedno mozna powiedziec - wymiane paskow masz opanowana do perfekcji
daj znac jak odbierzesz side'a - pisze sie na testy jesli pozwolisz
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Gratulacje dla Krzysia za 1 miejsce w Cc na MT i dla Mareczka za drugie w Sporcie
połowa maja serdecznie zapraszam dam znać to zawitacie do szczecinaobiv4n pisze:Pawel : no coz ... jedno mozna powiedziec - wymiane paskow masz opanowana do perfekcji
gratulacje dopisuje dla Krzycha i Marka dali czadu
izomoto
Dzięki.
Jeśli mogę to kilka słów o rajdzie ode mnie. Rajd był meeeeeeeeeeeeeeeeeeega. Przespałem całą niedzielę, żeby odespać te kilka dni i wieczorów - a i tak jestem jeszcze cały obolały. Naprawdę polecam się wybrać na jesień na mt series. Ja pojechałem raz, ub. jesieni i już sobie nie wyobrażam tam nie być. Przygotowanie, roadbook, organizacja, trasy i atmosfera - moim zdaniem najlepszy rajd w kraju. Można się naprawdę porządnie wyjeździć w urozmaiconym terenie (cc) i a i przeprawy z tego co mówili chłopaki jadący w sporcie po odpowiednim przemyśleniu w większości na kołach można było zrobić. A i na integrację czasu starczało. Dołaczam się do gratulacji dla Marco. Pozdrawiam
Jeśli mogę to kilka słów o rajdzie ode mnie. Rajd był meeeeeeeeeeeeeeeeeeega. Przespałem całą niedzielę, żeby odespać te kilka dni i wieczorów - a i tak jestem jeszcze cały obolały. Naprawdę polecam się wybrać na jesień na mt series. Ja pojechałem raz, ub. jesieni i już sobie nie wyobrażam tam nie być. Przygotowanie, roadbook, organizacja, trasy i atmosfera - moim zdaniem najlepszy rajd w kraju. Można się naprawdę porządnie wyjeździć w urozmaiconym terenie (cc) i a i przeprawy z tego co mówili chłopaki jadący w sporcie po odpowiednim przemyśleniu w większości na kołach można było zrobić. A i na integrację czasu starczało. Dołaczam się do gratulacji dla Marco. Pozdrawiam
Gratulacje chłopaki
Witam
Również gratuluje wam obydwóm - myślę że nie lada osiągnięcie chociaż nigdy tam nie byłem. Mam nadzieję że jesienią będę.
Pozdrawiam
Mariusz
Również gratuluje wam obydwóm - myślę że nie lada osiągnięcie chociaż nigdy tam nie byłem. Mam nadzieję że jesienią będę.
Pozdrawiam
Mariusz
A jeśli w weekend pogoda dopisze to może tak mała ustawka + tradycyjne już poafrykańskie ognisko z quadami i rodzinami? Whisky parę butelek zostało z jesieni, za mt rally też butelczynka się znajdzie. Na zakąskę trochę kiełbasek, drewna... i powinno być fajnie. Proponuję 9.00 ustawka i np na 13.00 ognisko. Czy są chętni?
Widzę, że chętnych cały tabun, ale może sobota jest problemem i może lepiej niedziela? Mi wyszlo właśnie, że niedziela dużo lepiej, ale jak trzeba to sie dostosuję. Co Wy na to?
- arczi
- Lucky ATV Team
- Quad:: XP
- Imię: Arek
- Kontakt:
Gratulacje Krzyś i Marek, a co do ustaweczki to w sobote wpadam na wspomnienia przy ognisku a jeśli niedziela to jestem od rana