Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Ja też potwierdzam niedziela 9.00 tylko nie znam w ogóle waszego terenu ani orlenu ani myjni wiec dajcie adres w zarysie na PW po GPS pojadę żeby nie błądzić
Masakryczny tydzień od świtu do zmroku i jeszcze sobota pewnie do 15.00 masakra dla tego tak mało się odzywałem, ale mam już przyczepkę załatwioną wiec niedziela 100%
Pozdro
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy ●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●● ●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
Vaco i Rafał, poniżej link do mapy - niebieski punkt to stacja Orlenu na której spotykamy się o 9.00. Tolerancja na spóźnienie max. 15-20 min. Najpóźniej o 9.30 startujemy .
Ostatnio zmieniony sob 14 kwie, 2012 przez waldik32, łącznie zmieniany 2 razy.
jak już poniedziałek źle się zacznie to tak się ciągnie do końca tygodnia, już załatwiłem przyczepkę i maiłem gada pakować a tu zerkam pod niego i olej kapie
maszynka stała jakieś 2 tygodnie ( święta po środku ) a że skończył się przegląd dziś na szybko po pracy na myjkę pojechałem i na OSKP to jakieś 3km w sumie zrobiłem. Przed 21.oo poszedłem zapakować go na przyczepkę i serce stanęło
.... ani chwili z górki cały czas po grudzie, troche dziwna awaria nie sądzicie ???
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy ●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●● ●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
wacoQ - wypadł ci poprost przedni przegub z mostu (albo żle złożony albo zabezpieczenie puściło , zabezpieczenie to pierścień ze stalowego drutu) zobacz czy zabezpieczenie jest na miejscu, powinno się znajdować na końcu wieloklina w rowku, jak jest to wbij półoś spowrote ma swoje miejsce i możesz latać dalej.