kask i google
kask i google
Witam. nosze okulary czy nie beda mi przeszkadzać w kasku z goglami ?? czy szukać tradycyjnego kasku ?
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: kask i google
Możesz zastosować gogle OTG (Over The Glasses) przeznaczone do zakładania na okulary i wtedy bez problemu zmieszczą się tam okulary. Oczywiście możesz pomyśleć również o kasku Enduro z szybką.
W najnowszym Quadziku, który w kwietniu trafi do sprzedaży, testujemy Turbo gogle OTG - czyli gogle z wentylatorkiem, które możesz zakładać na okulary. Cena może nie należy do najniższych - 390 zł - ale jeżeli dużo będziesz jeździł w błotnym terenie, to może się to okazać dobrym rozwiązaniem...
W najnowszym Quadziku, który w kwietniu trafi do sprzedaży, testujemy Turbo gogle OTG - czyli gogle z wentylatorkiem, które możesz zakładać na okulary. Cena może nie należy do najniższych - 390 zł - ale jeżeli dużo będziesz jeździł w błotnym terenie, to może się to okazać dobrym rozwiązaniem...
Póki co quadowa emeryturka :)
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Re: kask i google
Zależy czym jeździsz i gdzie??? moja żona nosi okulary i na rekreacje quadem zakłada okulary bo się jej oczy mniej męczy i do tego kask z opuszczaną szybką.
.. ja też wole szybkę od gogli ale jak ty chcesz np bardziej gogle dobież sobie soczewki w nich masz lepszy kąt widzenia i po kłopocie
.. ja też wole szybkę od gogli ale jak ty chcesz np bardziej gogle dobież sobie soczewki w nich masz lepszy kąt widzenia i po kłopocie
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●