Co kupić

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
Misiek57

Co kupić

Post autor: Misiek57 » wt 27 mar, 2012

Witam wszystkich, przepraszam że kolejny temat o kupnie czytam wszystkie posty i zdecydowałem iż kupię quada tylko jakiego, mam 45 lat, do wydania do 15-18 tyś chciałbym używać go rekreacyjnie, posiadam domek letniskowy w górach Beskidy i głównie tam by jeździł, jestem w rozterce chciałbym Polarisa 500 lub Grizzli 500. Proszę o radę co kupić, co wy na to. Dziękuję.

l_j
Quad:: g450

Re: Co kupić

Post autor: l_j » wt 27 mar, 2012

Grizzli to chyba nie ma 500.
Generalnie te sprzęty są dobre do polatania turystycznie ja mam 450 i też wystarcza.
Spójrz na sprawę ze strony praktycznej.
Popatrz jakie masz serwisy w okolicy, czy ktoś jeździ w okolicy ? lepiej kupić coś co potem na wspólnych wyjazdach już ktoś ćwiczył i wie jak szybko podreperować.
I sprawa najważniejsza sprawdź co uda ci się kupić za takie pieniądze najlepszego bo to chyba jest najważniejsze.
Ja bym się nie nastawiał na konkretny model tylko poszukał coś dobrego. Ja dysponowałem takim budżetem jak ty 2 lata temu i wolałem kupić 2 letnią 450 z pewnego źródła serwisowaną itp. niż wpakować się w coś niepewnego ale większego.

I podstawa
Japończyk lub Amerykanin żadnych wynalazków.
Wiem że kusi żeby kupić pewny nowy Chińczyk ale z doświadczenia wiem że to błąd.

Awatar użytkownika
wacoQ
Quad:: Przerwa techniczna :)
Imię: waco

Post autor: wacoQ » wt 27 mar, 2012

Potwierdzam i mino że wybrałem Kymco :D a to początek przeprawowej przygody z dużymi quadami serwis pierwszy salonowy gdzie kupiłem gada mam 3km od siebie a sklep w którym od niedawna też mają części do Kymco z 6-8 km coś rozsypie chwila czasu i można reanimować :D

Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy :ok:

●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●

Misiek57

Post autor: Misiek57 » czw 29 mar, 2012

l_j pisze:Grizzli to chyba nie ma 500.
I podstawa
Japończyk lub Amerykanin żadnych wynalazków.
Wiem że kusi żeby kupić pewny nowy Chińczyk ale z doświadczenia wiem że to błąd.
Witam. dzięki za podpowiedź. Masz rację cały czas chodzi mi po głowie taki "obrazkowy" chińczyk, ale zdecydowałem że takiego nie kupię. Jeżeli chodzi o serwis to niedaleko mam japończyka i na taki chyba się zdecyduję, ale nie wiem jaki? Chciałbym coś z 400-500 i chyba Yamahę? Jeżeli możesz, co radzisz. Dziękuję.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”