bashan 200 nie odpala
bashan 200 nie odpala
Witam!
Mam pytanie do fanów czterech kółek mam bashana 200 chodził wszystko dobrze aż tu pewnego dnia podchodze i chce go zapalic a on kręci dobrze wszystko jest w nim dobrze ale nie zapali iskra jest ale słaba niewiem czy to ma coś wspólnego z tym że on nie zapali czy jest cos innego w nim.
Prosiłbym o odpowiedz bo ja też jestem fanem czterech kółek i niemoge wytrzymac bez quada. Z góry pozdrawiam.
Mam pytanie do fanów czterech kółek mam bashana 200 chodził wszystko dobrze aż tu pewnego dnia podchodze i chce go zapalic a on kręci dobrze wszystko jest w nim dobrze ale nie zapali iskra jest ale słaba niewiem czy to ma coś wspólnego z tym że on nie zapali czy jest cos innego w nim.
Prosiłbym o odpowiedz bo ja też jestem fanem czterech kółek i niemoge wytrzymac bez quada. Z góry pozdrawiam.
-
- Quad:: na razie bashan 200
- Imię: Przemek
Re: bashan 200 nie odpala
jeśli iskra jest słaba to wymieć świece jeśli nic nie da to może cewka jest uszkodzona, a próbowałeś palić na po pych ?
moze układ paliwowy zapchany ? albo gdzies powietrza dostaje
- Łukasz2530
- Quad:: Bashan bS200 S-7
- Imię: Łukasz
nieodpala/paliwo ucieka nadmiarem z werzyka od spodu gaznika to zapchały ci sze dysze w gazniku nawed jak niecieknie norma u baszana
Witam. mam problem z yamaha blaster 200 nie chce odpalic, iskra jest, dzisiaj kopalem dlugi czas i nic wiec odkrecilem swiece i byla mokra znaczy paliwo dochodzi ale nie pali, podlalem benzyny do cylindra i odpalila za pierwszym strzalem na gora 3 sekundy potem gasnie. moze ktos wie jaka przyczyna?
-
- Quad:: Can am Outlander 800
- Imię: Krzysiek
Nie odpala z rozrusznika tylko ze "spychu" Master 200
Witam
Mam problem z moim quadem Master 200, a mianowicie z jego odpalaniem.
Gdy przekrece kluczyk w stacyjce nic sie nie dzieje... nie zapalaja sie zadne kontrolki na liczniku, nie kreci rozrusznik, jakby nie bylo akumulatora...
ale
jak odpale go ze spychu na przekreconym kluczyku to w tedy odpala i wszystkie kontrolki na liczniku sie zapalaja jakby nigdy nic.
W czym szukac przyczyny?
Mam problem z moim quadem Master 200, a mianowicie z jego odpalaniem.
Gdy przekrece kluczyk w stacyjce nic sie nie dzieje... nie zapalaja sie zadne kontrolki na liczniku, nie kreci rozrusznik, jakby nie bylo akumulatora...
ale
jak odpale go ze spychu na przekreconym kluczyku to w tedy odpala i wszystkie kontrolki na liczniku sie zapalaja jakby nigdy nic.
W czym szukac przyczyny?
-
- Quad:: Can am Outlander 800
- Imię: Krzysiek
Nikt nie pomoze?
-
- Quad:: bemi 200
- Imię: Andrzej
Sproboj inny akumulator. Mozliwe ze stary aku jest niedobry.