Quad pomocy

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
quad003
Quad:: szukam

Re: Quad pomocy

Post autor: quad003 » pn 04 lip, 2011

Mam 187 cm wzrostu i 84 kg

Hmm a quad np dla córki?Ma 14 lat.

Awatar użytkownika
JACHAŚ
Quad:: yamaha big bear 350

Post autor: JACHAŚ » pn 04 lip, 2011

Myślę że honda do której wysłałeś mi link była by w sam raz dla niej.
Natomiast jeśli chodzi o ciebie to nie jesteś małym facetem więc rozglądaj się za troszkę mocniejszym sprzętem bo ta honda mogła by niewystarczająco spełniać swoje zadanie.
Szybciej bym cię widział na takim quadzie jak mój ponieważ mój quad ma 36KM a ta honda może mieć około 18KM. Mój big bear jest napewno większy niż ten fourtrax a co za tym idze bardziej komfortowy (poprostu masz miejsce żeby się wygodnie na nim rozsiąść). Moim zdaniem big bear to quad dla ciebie ponieważ ma moc i jest duży a fourtrax dla twojej córki bo nie ma powalającej mocy i jest niewileki. Ale decyzja należy do ciebie.

Pozdrawiam
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.

keniu7
Quad:: linhai 300 2x4

Post autor: keniu7 » śr 29 lut, 2012

kupilem od kolegi linhai 300 2x4. kolega grzebal cos przy pompce paliwowej i teraz chodzi bardzo nierowno, niewiem czy pompa paliwowa sie zepsula czy cos z podcisnieniami jest nie tak. czy ma ktos z was jakis schemat jak to sie podlancza albo zdjecia? bo niewiem czy kupic nowa pompke, bo niewiem czy to cos da!

dzieki za wszelkie rady.

Awatar użytkownika
bawidamek77
Quad:: Polaris Sportsman 850 xp
Imię: Damian

Post autor: bawidamek77 » pt 02 mar, 2012

Polaris=chińczyk to dopiero się uśmiałem. To wyższa szkoła jazdy jeśli chodzi o quady. Pozdrawiam.

l_j
Quad:: g450

Post autor: l_j » pt 02 mar, 2012

przyznam szczerze że jestem zdziwiony a nawet w szoku że w linhai jest pompa paliwowa?????

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”