Mam 187 cm wzrostu i 84 kg
Hmm a quad np dla córki?Ma 14 lat.
Quad pomocy
Re: Quad pomocy
Myślę że honda do której wysłałeś mi link była by w sam raz dla niej.
Natomiast jeśli chodzi o ciebie to nie jesteś małym facetem więc rozglądaj się za troszkę mocniejszym sprzętem bo ta honda mogła by niewystarczająco spełniać swoje zadanie.
Szybciej bym cię widział na takim quadzie jak mój ponieważ mój quad ma 36KM a ta honda może mieć około 18KM. Mój big bear jest napewno większy niż ten fourtrax a co za tym idze bardziej komfortowy (poprostu masz miejsce żeby się wygodnie na nim rozsiąść). Moim zdaniem big bear to quad dla ciebie ponieważ ma moc i jest duży a fourtrax dla twojej córki bo nie ma powalającej mocy i jest niewileki. Ale decyzja należy do ciebie.
Pozdrawiam
Natomiast jeśli chodzi o ciebie to nie jesteś małym facetem więc rozglądaj się za troszkę mocniejszym sprzętem bo ta honda mogła by niewystarczająco spełniać swoje zadanie.
Szybciej bym cię widział na takim quadzie jak mój ponieważ mój quad ma 36KM a ta honda może mieć około 18KM. Mój big bear jest napewno większy niż ten fourtrax a co za tym idze bardziej komfortowy (poprostu masz miejsce żeby się wygodnie na nim rozsiąść). Moim zdaniem big bear to quad dla ciebie ponieważ ma moc i jest duży a fourtrax dla twojej córki bo nie ma powalającej mocy i jest niewileki. Ale decyzja należy do ciebie.
Pozdrawiam
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.
kupilem od kolegi linhai 300 2x4. kolega grzebal cos przy pompce paliwowej i teraz chodzi bardzo nierowno, niewiem czy pompa paliwowa sie zepsula czy cos z podcisnieniami jest nie tak. czy ma ktos z was jakis schemat jak to sie podlancza albo zdjecia? bo niewiem czy kupic nowa pompke, bo niewiem czy to cos da!
dzieki za wszelkie rady.
dzieki za wszelkie rady.
- bawidamek77
- Quad:: Polaris Sportsman 850 xp
- Imię: Damian
Polaris=chińczyk to dopiero się uśmiałem. To wyższa szkoła jazdy jeśli chodzi o quady. Pozdrawiam.
przyznam szczerze że jestem zdziwiony a nawet w szoku że w linhai jest pompa paliwowa?????