Quad za 7000 - 8000 zł
-
Re: Quad do 8000zł
Chętnie bym kupił od forumowicza, jednak pieniądze będe miał dopiero w wakacje
Ja niestety sprzedać muszę trochę szybciej ponieważ też znalazłem "okazję"
OSQ Kępno Team
- Bullettime.
- Quad:: Polaris Predator 500
suzuki ltz 2003, 2004, 2005 , z dwa 5 bd ciezko do 8 za 9 znajdziesz
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Aleś odkopał... -_-
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
-
- Quad:: ...
- Imię: jan
Witam chciałbym się dowiedzieć co polecacie na pierwszego quada. Mój budżet to 8 tys. Mam 16 lat 180 cm wzrostu oraz 80 kg wagi. Proszę o doradzenie jakiegoś quadzika (jakiegoś większego rozmiarowo ) żeby po godz jazdy kręgosłup nie bolał Z góry dziękuję . Czekam na wasze propozycje oraz jakieś linki .
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Przeczytaj kilka postów wstecz i masz odpowiedzi. Lucky Star 250 lub 300, SMC Barossa (idzie czasami dostać nówkę sprowadzoną. Niektórzy polecają blastera, ale co sezon lub 2 trzeba zmieniać tłok i maszyna bardzo dużo pali
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
Witam
Koledzy przymierzam sie do zakupu qada nie mam za bardzo pojęcia co wybrać.Będzie mi służył do jazdy w nie dużym terenie i po szutrach.Korci mnie yamaha lucki star.Przeszukiwałem forum ale o nim nic nie znalazłem.A co wy byście polecili do takiej jazdy?
Koledzy przymierzam sie do zakupu qada nie mam za bardzo pojęcia co wybrać.Będzie mi służył do jazdy w nie dużym terenie i po szutrach.Korci mnie yamaha lucki star.Przeszukiwałem forum ale o nim nic nie znalazłem.A co wy byście polecili do takiej jazdy?
Witam
Witam wszystkich serdecznie, nie jestem maniakiem quadów,natomiast szukam fachowej porady w zakupie quada który przyda się do przywożenia drewna z lasu na przyczepce z możliwością rejestracji,będę wdzięczny jeżeli ktoś pomoże mi w wyborze quada poradę?!
Jeżeli chodzi o sumę pieniążków jaką mogę przeznaczyć to do około8-9 tyś zł.
pozdro
Jeżeli chodzi o sumę pieniążków jaką mogę przeznaczyć to do około8-9 tyś zł.
pozdro