Nie zarejestrowany quad sprotwy..
Nie zarejestrowany quad sprotwy..
witam. Chce kupić honde lub suzuki 400,ale mam dosyć mały fundusz,a nie chce też kupować badziewia. W kwocie 8tys zł ciężko jest znaleźć np. LTZ 400,ale pomyślalem sobie,że nie zarejestrowany będzie tańszy co pozwoli mi kupić taką maszynę,ale znowu słyszałem,że nie zarejestrowane to są maszyny,które były katowane na torach i lepiej kupić zarejestrowanego. Co sądzicie o nie zarejestrowanym quadzie??
Re: Nie zarejestrowany quad sprotwy..
Przede wszystkim niezarejestrowane częściej są kradzione.
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Re: Nie zarejestrowany quad sprotwy..
Ja posiadam niezarejestrowany od zawsze
Nie wiem ile jest prawdy w tym co piszesz o niezarejestrowanych quadach ale nie powinienes sie tylko tym sugerowac, kondycje wielu elementow mozna sprawdzic organoleptycznie.
Co do wyboru quada z pełną odpowiedzialnością polecam Trx450r.
W nowym wydaniu Quadzika jest o niej obszerny artykuł także włącznie z moimi spotrzezeniami odnosnie tego modelu, zapraszam więc do ciekawej lektury ktora pomoze podjac ci decyzję.
Nie wiem ile jest prawdy w tym co piszesz o niezarejestrowanych quadach ale nie powinienes sie tylko tym sugerowac, kondycje wielu elementow mozna sprawdzic organoleptycznie.
Co do wyboru quada z pełną odpowiedzialnością polecam Trx450r.
W nowym wydaniu Quadzika jest o niej obszerny artykuł także włącznie z moimi spotrzezeniami odnosnie tego modelu, zapraszam więc do ciekawej lektury ktora pomoze podjac ci decyzję.
TranS-Squad Team