OŁAWA
-
- Quad:: Bombardier outlander 800
- Imię: Grzegorz
Re: OŁAWA
Panowie nie czujcie się osamotnieni . Ja , syn i dwie córeczki też się wybieramy . Może jeszcze kogoś weźmiemy jak się uda .
-
Jeszcze nie wysłałem bo czkekam na klika odpowiedzi . ale wyśle spoko .
- Ivan
- Quad:: Gryzzli 700 FI
- Kontakt:
No i po upalanku
Sid z ekipą z RedRally ukladali trase na rajd a ja z Pawłem troche poupalaliśmy
Znaleźliśmy super sposób na umycie quada po taplaniu się w błocie :
http://www.youtube.com/watch?v=wmp9KWwm0QA&context=C3e5c5dfADOEgsToPDskLfs8YBc7NXpDE2v_cWgnPA
http://www.youtube.com/watch?v=wmp9KWwm0QA&context=C3e5c5dfADOEgsToPDskLfs8YBc7NXpDE2v_cWgnPA
- Ivan
- Kontakt:
Ivan pisze:No i po upalanku
http://www.youtube.com/watch?v=wmp9KWwm ... E2v_cWgnPA
P.S.
Koledzy, wpadł mi do głowy pomysł całkiem odlotowy
Jako że na poligonie dowiedziałem się, iż wszystkie quady wystartują razem ze startu równoległego to będzie BIG zamieszanie.
Nasza ekipa będzie całkiem spora bo przynajmniej:
Ja, Sid, Grześ, Tito, Córa Grzesia jedna i druga, Paweł, jego francuzki kolega, może Fiołek, to rajd rajdem ale młyn będzie na mecie jak cholera
Co wy na to jak przed startem podzielilibyśmy się na dwu-osobowe "nieoficjalne" teamy - takie parki. Wprowadziło by to fajny aspekt konkurencji i rywalizacji, było by troche śmieszniej no i na mecie były by niezłe jaja Poza tym usprawniło by to wyciąganie się wzajemne bo przynajmniej było by wiadomo kto kogo wyciąga z błota - oczywiście bez przesadyzmu- zawsze będzie można powalczyć o nagrodę "fair play" za jak najliczniejsze podanie "pomocnej dłoni ( czytaj linki ) innym quadom
Co wy na to ?
-
Niestety Karoliny nie będzie . Pomysł jak dla mnie dobry . możemy się podzielić i jak pamiętam z Kalenicy fajnie się jeździ w małych zgranych zespołach . A jak będzie wyglądała trasa może coś wiecie ?
- Ivan
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o trasę to tylko Sid wie co i jak bo latal z RedRally i ustawiali trase.
Ja tam wiem tylko, że bedzie masakra bo poligon zostal rozkopany w styczniu, a teraz mróz puścił a deszcz pada. Jedno wielkie bagno będzie
Ja tam wiem tylko, że bedzie masakra bo poligon zostal rozkopany w styczniu, a teraz mróz puścił a deszcz pada. Jedno wielkie bagno będzie