LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
No to się nawywijało padła mi elektryka chyba było dzisiaj za mokro a było, maszynkę zostawiłem w Stargardzie a więc z niedzielnego latania chyba nici .
izomoto
Oj, było mokro, było. Niestety mój quadzik ma poważną wadę, o której wiedziałem przy zakupie - czyli za mało plastików na taką pogodę. A jeździło się mega. Chlapa na maxa, lód pod spodem, więc driftem po polnych drogach się polatało, ekipa zacna i ognisko "tak z pomysłu chwili". Dawno się tak fajnie na "zwykłym" kominie nie bawiłem . A i tor w Nowogardzie fajny, byłem tam pierwszy raz. A może ktoś wrzuci jakieś fotki?Paweł s pisze:No to się nawywijało padła mi elektryka chyba było dzisiaj za mokro a było
- RobMaximus
- Kontakt:
Ja jestem bardzo ciekaw waszych fotek, jak na prawdę było mokro??
U mnie wyszło jakieś 160 km przejechanych w mokrych warunkach.
Było by więcej bdyby nie ten bankiet na torze
Do teraz nie wiem skąd Tede załatwił te fajne hostessy, pełen wypas niech żałują Ci co nie byli
Było by więcej bdyby nie ten bankiet na torze
Do teraz nie wiem skąd Tede załatwił te fajne hostessy, pełen wypas niech żałują Ci co nie byli
Ja też nie wiem skąd je wziął, ale faktem jest, że się sprawiły na medal. Zanim wróciliśmy z zakupami z Netta ognisko już się hajcowało, kije ustrugane...Marko 777 pisze:nie wiem skąd Tede załatwił te fajne hostessy
- RobMaximus
- Kontakt:
A fotek nadal niema??
- arczi
- Lucky ATV Team
- Quad:: XP
- Imię: Arek
- Kontakt:
jeżeli chodzi i zdjęcia z sobotniej wyprawy to prosze ( fakt było bardzo dużo wody )
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: SUZI 750
widać że było grubo,
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Oj chłopaki chyba was juz długo nie widziałem Ale tylko trochę się zmieiliście i to chyba na plus
P.S.
Czemu zmieniliście sklep z piwem ?
P.S.
Czemu zmieniliście sklep z piwem ?
... inne hobby to tylko wymówka :)
Oj tam, oj tam. To tylko tak groźnie wygląda , ale jak nabierzesz quadzikiem odpowiedniej prędkości to i tak polecisz po wierzchu tafli wody. Ale faktem jest, że ciężko w takich warunkach odnaleźć sklepik ten co zwykle