Kupilem DVD z Manewrów w Bartoszycach i....

Ciekawe linki atv, prasa o quadach, filmy o quadach, gry i wszystko co medialnie związane z quadami...
ODPOWIEDZ
MaciekP

Kupilem DVD z Manewrów w Bartoszycach i....

Post autor: MaciekP » pn 17 paź, 2005

Witam,
Pomysl wydania tego na DVD jest ZNAKOMITY. Mysle, ze w duzej mierze dzieki tej plycie zdecydowalem sie na kupno quada...YAMAHA GRIZZLY.
Teraz o samym wydawnictwie.
1. Brakuje mi podzialu na rodzialy, zeby mozna bylo przeskakiwac pomiedzy nimi a nie tylko przewijac caly film, To jest dosc uciazliwa wada a material jest badzo wyraznie podzielony na rozdzialy.
2. We wstepie i w pierszym "normalnym" rozdziale, gdzie ekipa sie zjezdza, nieruchawosc kamery zostala zatapiona przewijaniem filmu i jest to meczace. Duzo lepiej by bylo nagrywac czesc z reki i krotkimi ujeciami, niz co kilka sekund przewijac film. Mysle, ze czesc "dynamizujacych" efektow nie jest po prostu potrzebna.
3. Az sie prosi o ciecia, jak ujecie przejzdzajacego przed nosem kamery samochodu.
4. Muzyka w INTRO jest nagrana za glosno i przy ustawionym cicho TV glosniki niemal ekspoloduja.
5. Mysle, ze w oglole brakuje podkladu muzycznego, gdzy nagranych dialogow czy odglosow natury jest bardzo malo, wiec albo komentarz, jakis mily kobiecy glos o tym co sie dzialo , albo muzyka. Jedno i drugoie moze byc nagrane jako oddzielna sciezka i po prostu wlaczane lub wylaczane, co jest normalna funkcja DVD.
6. Obraz jest z VIDEO, co widac ale nie przeszkadza :D
7. Wyraznie preferowany byl czlowiek z numerem 13 na piersi :?

To co napisalem powyzej jest zupelnie nieistotne wobec fantastycznego pomyslu nagrania tej plyty, ale mam nadzieje bedzie pomocne przy nagraniu kolejnej, ktora z pewnoscia kupie :wink:

Bardzo prosze o o wiecej materialow przeprawowych a nie tylko TOROWYCH,
dzieki

Maciek

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 17 paź, 2005

Cieszę się, że ów film przyczynił się do zakupu Gizzlaka :)

Dziękuję za konstruktywne uwagi. W miarę naszych możliwości oraz dobrych chęci :) wprowadzimy je w życie do następnego filmu.

Mam tylko uwagę co do pkt. 7 - Darek z numerm 13 nie był przez nas w żaden sposób preferowany, zapewne wpychał się na siłę do każdego ujęcia :)

Pozdrawiam Grzegorz

MaciekP

Post autor: MaciekP » pn 17 paź, 2005

Mam pomysl.
Po pewnym "wyczyszczeniu" ta plyta nadaje sie znakomicie do wydania jej w sporym nakladzie jako np. zalacznik do OFF ROAD. Troche malo jest tam o quadach i moze bylby to dobry sposob na reklame. Nie mam pojecia w jakich jestes (cie) ukladach z tamtymi ludzmi, ale moze pomysl jest wart rozwazenia.
Ostatnio w off road ukazala sie plyta z nauka jazdy samochodami 4x4, wie moze czas na ATV?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Media o quadach”