Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
mianowicie mam problemy z luzowaniem sie srub na tylniej osi, próbowalem juz podkładek sprezynowych dokrecaem je bardzo mocno, a po jednej pozadnej rzeprawie cala os była luzna prosze o rade moje gg 8914467
nie mam gg i nie jestem pan
myśle ze może nie dokrecasz wszystkich śrub albo śruby są nieodpowiednie i nie dokręcają się .......... jeżeli wszystko jest ok a one sie luzują może spróbuj je zabezpieczyć przed odkręcaniem się specjalnym klejem do gwintów ..........
Czy ten tez zalicza sie do chinskich czyli be niedobre i psujace sie chcialem kupic wlasnbie takiego i teraz nie wiem czytajac ze wszystkie chiniole sa zle to masakra lepiej wogole nie kupowc lub miec minimum 15 000