CO WYBRAĆ ?? YAMAHE CZY SUZUKI A MOŻE HONDE???
CO WYBRAĆ ?? YAMAHE CZY SUZUKI A MOŻE HONDE???
Witajcie chłopaki i nie tylko , wlasnie przybył wam nowy napaleniec na quadzika? Tylko mam problem co wybrac ?? YAMAHE 660 Grizly czy Suzuki KingQada 700.
Pozdrawiam Spiderwp
Pozdrawiam Spiderwp
Maćku tak to można napisać o każdej firmie(Honda,Yamaha,Polapis itp itd)Brylant ma racje trzeba przewertować foruma,a znajdzie się setki zdań i rad jak się mawia punkt widzenia zależy od punktu siedzenia powodzenia w wyborze ja polecam YG 700 (zalety w postach)Maciek:
ja bym wybrał suzuki poniewaz to firma Suzuki to jest cos konkretnego i wiekasza pojemnosc itp
Ostatnio zmieniony wt 24 lip, 2007 przez iras61, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
tez polecam g700 (grizzly 700) -nie patrzac na nic:]
wszystko zalezy od terenu ktory bedziesz pokonywal , twoich gabarytow,i co jest dla ciebie wazne... czyli wyglad moc oraz dodatki typu blokady dyferencjalu wspomagania(grizzly) etc..
ps.i bym zapomnial patrz tez na serwis zeby nie bylo ze kupisz suzuki a serwis najblizszy masz np 600km od domu:)
odpowiedz sobie na to wszystko a cos wybierzesz:)
w sumie ci powiem ze obojetnie co byc wybral kingquada czy grizzly i tak bedziesz zadowolony bo te quady na kazdy teren sie nadaja i sa bezawaryjne(prawie;p)
pozdro:) milego zakupu
wszystko zalezy od terenu ktory bedziesz pokonywal , twoich gabarytow,i co jest dla ciebie wazne... czyli wyglad moc oraz dodatki typu blokady dyferencjalu wspomagania(grizzly) etc..
ps.i bym zapomnial patrz tez na serwis zeby nie bylo ze kupisz suzuki a serwis najblizszy masz np 600km od domu:)
odpowiedz sobie na to wszystko a cos wybierzesz:)
w sumie ci powiem ze obojetnie co byc wybral kingquada czy grizzly i tak bedziesz zadowolony bo te quady na kazdy teren sie nadaja i sa bezawaryjne(prawie;p)
pozdro:) milego zakupu
Wszystkie quady utility mają te rzeczy które napisałeś ( prócz wspomaganie ). tak więc pytania jaka marka nam odpowiada, jaka moc silnika i ile możemy wydać. Do tego wszystkiego dochodzi jeszcze tylko awaryjność poszczególnych quadów.Ruszko:
czyli wyglad moc oraz dodatki typu blokady dyferencjalu wspomagania(grizzly) etc..
To że masz quada Suzuki nie znaczy że musisz go servisować u dealera Suzuki, jeśli jest lepszy serwis Yamahy to lepiej dać tam. Quad jest quadem... Nie patrzymy ślepo tylko na przedstawicielstwo...Ruszko:
Ostatnio zmieniony wt 24 lip, 2007 przez KoKoS, łącznie zmieniany 2 razy.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
a to znajdziesz pod dobrym szyldemiras61:
masz racje liczy się solidność a nie szyld
Ostatnio zmieniony śr 01 sie, 2007 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!