Osłony i snorkle do grizzly 700

Wasze doświadczenia i problemy z quadami Yamaha Grizzly 550/660/700
ODPOWIEDZ
aleksz
Kontakt:

Osłony i snorkle do grizzly 700

Post autor: aleksz » wt 03 lip, 2007

Pytanie głównie do osób które mają dłuższe doświadczenie z tym quadem..mianowicie szukam lekkich i zarazem mocnych osłon spodu w grizzlym 700,jeżeli możecie coś polecić to dajcie też link do strony gdzie je można kupić a co do snorkli do przydały by mi sie porady np:jaki jest najlepszy materiał do budowy snorkeli i może jakieś podpowiedzi jak je założyć...?

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » wt 03 lip, 2007

osłony Ricochet i nie warto kombinować (ma je www.quady.eu i wiele innych firm), co do snorkli, to odnoszę wrażenie, że w MSG za czasów 2cana doszli do perfekcji. Tak się składa, że mam 2 talony na montaż snorkli u nich (nagroda z Polandtrophy)-mogę odsprzedać w dobrej cenie, ja nie zakładam tego badziewia-uważam, że niszczy sprzęt :mrgreen:
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » wt 17 lip, 2007

główne pytanie to poco Ci aleksz osłony z Grizzly do Hawkey'a?

Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » śr 18 lip, 2007

Odpowiedź Motryf... Bo Aleksz uparciuch jest i zapewne za chwile zobaczymy go na G700...
.:GALEON:.

iras61

Post autor: iras61 » śr 18 lip, 2007

osłony ja napisano wyżej co do snorkli jeżeli lubisz majsterkować mały problem do zrobienia ja robiłem w Hondzie koszt to max. 100 zł,w G 700 trochę więcej (2 kominy filtr plus skrzynia pasowa)jeżeli chodzi o G 700 wejdz w ustawki-szczecin Sławek ma G700 robił to sam napewno ci doradzi powodzonka :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » śr 18 lip, 2007

o ja...aleksz...troche spokojniej bym Ci radził, serio....nie chce sie rozpisywac ale zapytaj czy to dobry pomysl kogoś z kim jeździmy nad Wisła. Hawkeye to maksimum z czym przy wielkich problemach jakos sobie poradzisz. napisz chłopakom na forum ile masz lat i ile wazysz to napisza co o tym sądzą. ja aleksz pisze to dla Twojego dobra bo G7 to super maszynka ale troche mocna...
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Yamaha Grizzly 550/660/700”