OŁAWA

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
Zaleś
Quad:: Kawasaki BF 750
Imię: Paweł

Re: OŁAWA

Post autor: Zaleś » pt 02 gru, 2011

Ivan przpepraszam za sie nie odzywalem ale mielismy koszmarne 4 tyg. Wiecej jak sie spotkamy. Kiedy jezdzimy ? Jutro robie 1000 przeglad i hulamy.zadzwonie jak sie wyspie

Awatar użytkownika
Ivan
Quad:: Gryzzli 700 FI
Kontakt:

Post autor: Ivan » sob 03 gru, 2011

Ello :)
Zaleś, ja wczoraj w nocy bylem na Zimowej Kalenicy z chłopakami :) Oni dzisiaj jeszcze walczą, ale ja nie dalem rady tam dojechać na drugi dzień zmagań.
Mój Misiek gotowy jest i tylko czeka ;)

Daj znać czy dasz rade nastepny weekend sobie zarezerwować to byśmy sie ustawili kameralnie albo większą ekipą.

Hej Koledzy. Latamy coś ? :)

sid 78
Quad:: gryzzli700 fi
Imię: jacek

Post autor: sid 78 » śr 07 gru, 2011

Czołem Panowie :mrgreen:
tym razem możemy sie dobrze pobawić i jednocześnie pomóc,zapraszam do poczytania lektury i oczywiście do wzięcia udziału.
Jednym z organizatorów jest Reductor i tam można sie zapisać. :oklaski:

Wrocław 4x4 XX Finał WOŚP 2012
W ramach XX Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, jako miłośnicy pojazdów terenowych z Dolnego Śląska organizujemy Imprezę Turystyczno Krajoznawczą o Charakterze Rodzinnym. W tej edycji, celem jest zebranie środków na zakup najnowszego sprzętu do ratowania życia wcześniaków oraz pomp insulinowych dla kobiet ciężarnych z cukrzycą. Miło nam jest zaprosić do uczestnictwa użytkowników samochodów terenowych oraz SUV, a także quadów i motocykli terenowych. Pierwsza część imprezy zaplanowana jest na sobotę, 7 stycznia 2012 i składała się będzie z przejazdów trasami turystyczna i terenową, dostosowanymi dla samochodów typu SUV i terenowych. Trasy opracowane zostały tak, aby przejazd ich nie sprawiał problemów Kierowcom początkującym w zakresie jazdy w cięższych warunkach terenowych, a przejazd możliwy był samochodem z napędem na 4 koła wyposażonym w opony zimowe. Dla zaawansowanych załóg, trasę terenową urozmaiciliśmy, osobno punktowanymi próbami przejazdu. Trasa terenowa znajduje się w łatwo dostępnych dla, mile widzianych, Kibiców. Na terenie Bazy Rajdu i Biura na Placu Solnym, Uczestnicy i Kibice znajdą zaplecze gastronomiczne. W niedzielę, tj. w dniu XX Finału WOŚP, zapraszamy na Plac Solny we Wrocławiu. Na specjalnie przygotowanym, sztucznym torze, odbywać się będą przejazdy samochodami terenowymi prowadzonymi przez doświadczonych Kierowców.
Plan imprezy
7 stycznia 2012 (Sobota)
Start Biura Imrezy na terenie Off Road Centrum Rayo 9.00 (Jelcz Laskowice)
Start Biura Imrezy na terenie Poligonu w Cieninie 9.00
Start pierwszych załóg Na trasę turystyczną i Terenową 10.00
Zjazd z trasy ostatniej załogi 16.00
Ogłoszenie wyników 17.00
8 stycznia 2012 (Niedziela)
Start Biura Imprezy na Placu Solnym we Wrocławiu 9.00
Rozpoczęcie przejazdów samochodami terenowymi 10.00
Światełko do nieba 20.00
Regulamin imprezy
Impreza
Impreza turystyczno krajoznawcza o charakterze rodzinnym. Podczas imprezy przewidziane elementy zaawansowanej jazdy pojazdem mechanicznym w terenie oraz zabawy terenowe. Impreza będzie się składała z dwóch tras:
- Trasa Turystyczna (Dla pojazdów zgłoszonych w klasie Turystycznej i Sportowej) rozpoczynająca się w Biurze terenowym w Jelczu Laskowicach a kooczącej w Bazie imprezy na terenie poligonu w Cieninie.

Awatar użytkownika
Ivan
Kontakt:

Post autor: Ivan » śr 07 gru, 2011

No to jak ja mógłbym opuscić impreze na "moim terenie" :?: :twisted:

Tylko nie rozumiem jak to jest ze start biura w Rayo i w cieninie jest tak samo o 9.00, ale to już szczegół. Podjade do rayo i sie dowiem co i jak :)

No ale to dopiero 07.01.12.
A dzisiaj jest 07.12.11. To co :?: tak dlugo bedziem czekać :?: Nie latamy nic w międzyczasie :bezradny: :?:

P.S.
Hallo :)
weekend idzie a mnie olewają i nie ma chętnych na upalanko :beczy:

Na pocieszenie: filmik z poligonu z początku listopada
http://www.youtube.com/watch?v=6Lic_Rd2IkI

Miłego...

sid 78

Post autor: sid 78 » pt 09 gru, 2011

sory ivan ale ja nie dam rady :(
tutaj więcej informacji na temat styczniowej imprezy
http://reductor.pl/aktualnoci/86-solter.html

mam nadzieje że będzie nas paru,panowie kto sie pisze!!!!!!!!!!!!!! :D

Awatar użytkownika
Ivan
Kontakt:

Post autor: Ivan » pt 09 gru, 2011

No ja się pisze na pewno na styczeń. Byłby to mój pierwszy rajd a majważniejsze , ze w koło komina ;) Fajnie było by większą paczką polecieć. rozumiem, że startowalibyśmy z Jelcza i wyznaczoną trasą na Cienin (poligon) i tam dalej na upalanko?.

A skoro jutro nikt nie lata to poświęce sobote na serwisowaniu mojej maszynki, coby była na cacy ;)

grzegorzewski
Quad:: Bombardier outlander 800
Imię: Grzegorz

Post autor: grzegorzewski » ndz 11 gru, 2011

u mnie chłopaki sie piszą na sobote na poligon . My jak zwykle w 4-6 maszyn . zapraszamy . może będą znajomi z Kępna i może oleśnica jest chętna ?Niestety styczeń mi raczej nie wypali bo mam rodzinna imprezę w tym dniu .

Awatar użytkownika
Ivan
Kontakt:

Post autor: Ivan » ndz 11 gru, 2011

Oki, to ja też chętny na sobote 17.11

Kto jeszcze ? Zaleś, fiołek, Sid ?

sid 78