LUCKY ATV TEAM
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: Grizzly 700 + 550
- Imię: Radek
Re: LUCKY ATV TEAM
Witam, ja w temacie "soboty nad morze", z racji tego że jeszcze z Wami nie latałem (...a najwyższy czas zacząć !!!) mam pytanko, czy można się przyłączyć do wycieczki z moim 13 i 3/4 letnim synem czy będzie to jakiś dyskomfort dla towarzystwa ? Dodam tylko że już dwa wypady nad morze zaliczył i nasze quady nie są poszerzone więc zakręty driftem tylko poniżej 70km/h...
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: SUZI 750
to może na przyszłą sobotę jakiś poważniejszy wypad się uszykuje
To jak macie ochotę na jutro to proponuje 10 rano start jak ktoś jeszcze chętny to zapraszam miejsce na ustawkach jak będzie brak odzewu to za tydzieńmikrobi pisze:Witam, ja w temacie "soboty nad morze", z racji tego że jeszcze z Wami nie latałem (...a najwyższy czas zacząć !!!) mam pytanko, czy można się przyłączyć do wycieczki z moim 13 i 3/4 letnim synem czy będzie to jakiś dyskomfort dla towarzystwa ? Dodam tylko że już dwa wypady nad morze zaliczył i nasze quady nie są poszerzone więc zakręty driftem tylko poniżej 70km/h...
izomoto
-
- Lucky ATV Team
... jutro (26.11) to raczej nie damy rady gdyż mam turniej tenisowy, ale sobota przyszła jak najbardziej, a że będę miał urodziny ( i syn także) to stawiam "cole" dla uczestników, a tak na marginesie, rozmawiałem z Tede i opowiadałem o lataniu "wkoło komina" że mam tu chyba ?? ciekawą trasę to objechania po której często się taplam - żwirownia w Jezierzycach, ciekawy strumyk z bagnem w Śmierdnicy potem przedwojenny mostek na Płoni za dawną fabryką papierów wartościowych i błotnym rozlewiskiem, z Płoni przez puszczę do żwirowni w Glinnej i tam jest kilka ciekawych miejsc i powrót przez Żelewo do Kołbacza i Morzyczyna... W razie ktoś byłby chętny to czekam na tzw " znak".
ok to ja też odpuszczam ale brykać i tak jutro będę ale na swoim terenie no to za tydzień do zobaczyska
izomoto
- robertw77
- Quad:: CF MOTO X8 Terralander
- Imię: Robert
Witam ....Szkoda ze wczesniej nie wpadl mi pod reke wasz ogolny post gdyz ja tez mieszkam w okolicy Stargardu Szcz...Oczywiscie tez mamy mala paczke 4X4...moze kiedys bysmy razem polatali...Pozdrawiam.....
.......A oto kilka fotek......
.......A oto kilka fotek......
-
- Lucky ATV Team
... ja jestem też "za" więc jakby co to rzucać propozycję tu albo na GG - 7503034, pzdr...
witam
zalogowałem się pierwszy raz - przeprowadzam test.
zalogowałem się pierwszy raz - przeprowadzam test.
-
- Lucky ATV Team
Jutro ( sobota 03.12) spotkanie o 10:00 na torze w Morzyczynie i przelot jeszcze nie wiadomo gdzie...
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
... inne hobby to tylko wymówka :)