Miało nie padać i świecić słońce 27.11.2011
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Re: Miało nie padać i świecić słońce 27.11.2011
Wydawalo mi sie ze wszystko gra po tym upadku ale w nocy jak juz rozgrzane miesnie ostygly okazalo sie ze juz tak kolorowo nie jest. Bark niezle oberwał, lopatka tez, smarowanie, zamrazanie, naklejanie plastrow przeciwbolowych - jestem uzbrojony w takie medykamenty naszczescie. Wszystko po to zeby jakos przespac noc bo niezle rwalo. Dobrze ze skorupa byla, na pewno troche zamortyzowala. Co do glowy to ciezko ocenic haha!
TranS-Squad Team
- tomek-roman
- Quad:: Grizzly BI700
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Adrian,
Tak myślałem, że Cię w końcu ból doścignie chyba tylko ja widziałem jak wyprzedziłeś quada i był to widok przerażający, ale pokazałeś, że kochasz Hondę, bo biegłeś za nią po upadku z głową przechyloną na bok o 90 stopni dzielny chłopak ale wiedziałeś, że jesteśmy na wyspie, więc z każdej strony woda i mimo, że trx kocha wodę to mogło by się źle to dla niej skończyć jak by nie skręciła tylko prosto pojechała i znikła pod wodą...
generalnie wyjazd udany i zdobyliśmy alpinistyczne doświadczenie:)
dla Ciebie SZACUN, bo sam nie wiem czy bym zdobył się na odwagę nadążać za przeprawówkami ośką ( oczywiście wyjątkową ośką )
Tak myślałem, że Cię w końcu ból doścignie chyba tylko ja widziałem jak wyprzedziłeś quada i był to widok przerażający, ale pokazałeś, że kochasz Hondę, bo biegłeś za nią po upadku z głową przechyloną na bok o 90 stopni dzielny chłopak ale wiedziałeś, że jesteśmy na wyspie, więc z każdej strony woda i mimo, że trx kocha wodę to mogło by się źle to dla niej skończyć jak by nie skręciła tylko prosto pojechała i znikła pod wodą...
generalnie wyjazd udany i zdobyliśmy alpinistyczne doświadczenie:)
dla Ciebie SZACUN, bo sam nie wiem czy bym zdobył się na odwagę nadążać za przeprawówkami ośką ( oczywiście wyjątkową ośką )
http://www.trans-squad-team.pl -
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
-
- Quad:: KingQuad 750
- Imię: Stefan
Fakycznie nie żle to musiało wyglądać - Adrian biegnący za Quadem. Najważniejsze, że wszyscy cali
TranS-Squad Team
TranS-Squad Team
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
hahahahhahah.....malo brakowało i Krystian WYRWAŁ BY ADRIANA razem z quadem i zaniusł na brzeg...
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
-
Adrian nie da sie ukryć ...HONDZIA... kolejny raz pokazała swoja ciemna stronę ...nadal jest w połowie dzika...Progress pisze:Wydawalo mi sie ze wszystko gra po tym upadku ale w nocy jak juz rozgrzane miesnie ostygly okazalo sie ze juz tak kolorowo nie jest. Bark niezle oberwał, lopatka tez, smarowanie, zamrazanie, naklejanie plastrow przeciwbolowych - jestem uzbrojony w takie medykamenty naszczescie. Wszystko po to zeby jakos przespac noc bo niezle rwalo. Dobrze ze skorupa byla, na pewno troche zamortyzowala. Co do glowy to ciezko ocenic haha!
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Tomek, bylem w szoku to chyba dlatego ja goniłem dopiero za chwile dopadl mnie bol glowy i pojalem co sie stalo. Dzieki za zatrzymanie tego potworka.
Faktycznie musialo wyglądać nieciekawie jak przygrzmocilem bo tak tez sie czulem haha
Krystian dzieki za wlasnoreczne wyciągnięcie mnie spod wody hehe
Rafał bezpiecznie opuscil mnie ze skarpy. Dzięki ziom a ja w podziekowaniu spalilem mu rekawiczki
Tomek mnie wyciagal tez i w rezultacie za chwile sam był wyciagany, trafilismy na jakies podwujne dno chyba.
Krzysiek masz racje - ciagle jest nieokiełznana.
Generalnie pogoda mogla by byc lepsza albo gdyby ja ktos przewidzial to przynajmniej ja bym sie lepiej ubral mimo to przeprawa miedzy wysepkami i opuszczanie ze skarpy to niezapomniane wrazenia.
Faktycznie musialo wyglądać nieciekawie jak przygrzmocilem bo tak tez sie czulem haha
Krystian dzieki za wlasnoreczne wyciągnięcie mnie spod wody hehe
Rafał bezpiecznie opuscil mnie ze skarpy. Dzięki ziom a ja w podziekowaniu spalilem mu rekawiczki
Tomek mnie wyciagal tez i w rezultacie za chwile sam był wyciagany, trafilismy na jakies podwujne dno chyba.
Krzysiek masz racje - ciagle jest nieokiełznana.
Generalnie pogoda mogla by byc lepsza albo gdyby ja ktos przewidzial to przynajmniej ja bym sie lepiej ubral mimo to przeprawa miedzy wysepkami i opuszczanie ze skarpy to niezapomniane wrazenia.
TranS-Squad Team
Adrian tego pana chyba nie będziesz naśladował, wiem że lubisz wode i że lubisz skakac
TranS-Squad Team
-
.....gdyby tak skoczył to nie było by co z NICH zbierać... Kolo chyba nawet nie sprawdził jaki jest tam grunt. Ciekawe jek się czuł wieczorem.
Mysle ze nic mu sie nie stało skoro zrobił to drugi raz z kolegą
TranS-Squad Team