OŁAWA
- Ivan
- Quad:: Gryzzli 700 FI
- Kontakt:
Re: OŁAWA
Najprawdopodobniej nie wytrzymał wlew paliwa. Na wybojach i hopkach musiał się otworzyć, chlapnąć na rozgrzany silnik no i dalej... poszło.
Pikanterii dodał zapasowy kanisterek z paliwem schowany pomiedzy silnikiem a fotelem kierowcy... Dobrze, że kierowca wypiął się z szelek i ewakuował w porę.
Pikanterii dodał zapasowy kanisterek z paliwem schowany pomiedzy silnikiem a fotelem kierowcy... Dobrze, że kierowca wypiął się z szelek i ewakuował w porę.
Witajcie koledzy zza miedzy! Nazywam się Paweł i jestem z Oleśnicy. Chciałbym razem z kolegą dołączyć do Was na wypad na poligon. Ja jeżdże KQ 700, a mój kolega Outlanderem 500. Jeśli wyrażacie zgodę to dajcie znać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Ivan
- Kontakt:
Sid, tamte linki na wypady z 29.10 i 31.10 chodzą już.
Z naszego wypadu z 05.11 jeszcze nie ma filmów bo Grzegorz i ich jeszcze nie przekazał i nie robiłem wrzuty na YT.
Koledzy z Oleśnicy mile widziani. Niech no ktoś podrzuci termin jakieś ustawki. Ja sie już prawie wykurowałem. Ten weekend jeszcze nie latam bo antybiotyk jeszcze musze brać ale potem...
Weekend 25-26.11 to moze być tylko z tego co wiem to większość naszego teamu sie na rajd bedzie szykowała, ale moze będą chcieli potrenować jeszcze na poligonie
Z naszego wypadu z 05.11 jeszcze nie ma filmów bo Grzegorz i ich jeszcze nie przekazał i nie robiłem wrzuty na YT.
Koledzy z Oleśnicy mile widziani. Niech no ktoś podrzuci termin jakieś ustawki. Ja sie już prawie wykurowałem. Ten weekend jeszcze nie latam bo antybiotyk jeszcze musze brać ale potem...
Weekend 25-26.11 to moze być tylko z tego co wiem to większość naszego teamu sie na rajd bedzie szykowała, ale moze będą chcieli potrenować jeszcze na poligonie
-
- Quad:: Bombardier outlander 800
- Imię: Grzegorz
my na ten wekend odpadamy . sprawy rodzine .
To może 03.12 ? My na następny weekend chcemy dołączyć do kolegi z Poznania i zwiedzić pierwszy raz następujący temat:
http://www.autodrom4x4.pl/Autodrom_4x4/Oferta.html
a może znacie?
Tym którzy jadą do Dzikowca, życzę miłej zabawy - to moje rodzinne strony - nie będziecie żałować widoków i jazdy po torze, a sam organizator, Seweryn, spoko gość.
Nie wiem jak tym razem będzie, ale jeśli będziecie jeździć po pieczątkach dla aut, to zdążycie się nacieszyć okolicą i super terenem.
http://www.autodrom4x4.pl/Autodrom_4x4/Oferta.html
a może znacie?
Tym którzy jadą do Dzikowca, życzę miłej zabawy - to moje rodzinne strony - nie będziecie żałować widoków i jazdy po torze, a sam organizator, Seweryn, spoko gość.
Nie wiem jak tym razem będzie, ale jeśli będziecie jeździć po pieczątkach dla aut, to zdążycie się nacieszyć okolicą i super terenem.
- Ivan
- Kontakt:
Sid, nic nie umiera. Po prostu nie każdy ma czas weekend w weekend lataćsid 78 pisze:Widzę że temat wspólnych ustawek pomału umiera
Ja nastepny wolny weekend mam 03-04.12 ale wtedy jest rajd wiec sam widzisz.
Dobrą wiadomoscią jest to ze jakoś kolo 03.12 Zaleś wraca. Będzie upalanko