Witam
Pytanie jak w temacie różnica w cenie 2000PLN
Proszę o opinie kolegów z Forum
Którego Quada kupić
wersja gaźnikowa ( bez odblokowywania czyli 35KM) z lepszy napędem ( firmowanym Artic-iem)
czy wersja na wtrysku - lepiej się zbiera mniej pali i jak to opisują użytkownicy - mniej czolgowata niż wersja 450i iRS
Nadmienię ze jeździłem ( własnie sprzedałem mojego Bashana )
po polach ,Chaldach i po asfalcie jadać do pracy wiec nie wiem czy mi ie przyda wyciągarka i blokada deferencjalu
Pozdrawiam
SEbastian
Co Kupic MXU500 iRS czy MXU 450i iRS
Re: Co Kupic MXU500 iRS czy MXU 450i iRS
Ja bym wziął 500 coś tam jest większy, druga sprawa różnica cenowa jest zbyt mała aby się zastanawiać, jeżeli masz możliwość to przejedź się każdym z nich, zobaczysz który Ci lepiej podchodzi.
Re: Co Kupic MXU500 iRS czy MXU 450i iRS
Problem polega na tym ze w/w quady sa na zamówienie i jeżeli stoi 500 na gaźniku w salonie to oczywiście nie można sie karnac - bo nie -bylem w 3 salonachPIOTR_15 pisze:Ja bym wziął 500 coś tam jest większy, druga sprawa różnica cenowa jest zbyt mała aby się zastanawiać, jeżeli masz możliwość to przejedź się każdym z nich, zobaczysz który Ci lepiej podchodzi.
a o wersji 450i to juz można zapomnieć tylko na zamówienie
wiadomo ze silnik na wtrysku jest lepszy niz na gaźniku- tak myślę może sie mylę
zapoczątkowałem ten temat z mysla ze wypowiedzą sie użytkownicy tych modeli
mysle ze 450 to jest za nowy model może faktycznie nie ma zainteresowania ta wersja