wspólny wypad w polskie góry tej jesieni

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
maczbil
Quad:: honda rincon

wspólny wypad w polskie góry tej jesieni

Post autor: maczbil » pt 23 wrz, 2011

szukam chętnych do wspólnego kilkudniowego (3-4 dni) turystycznego pojeżdżenia po polskich górach w okolicach np. Żywca, Wisły, Suchej Beskidzkiej itp.
Termin wyjazdu do ustalenia, najchetniej jakiś weekend październikowy
Mi pasuję te terminy: 30.09 - 1.10.2011, 7-9.10.2011, 14-16.10.2011
Najlepiej jakby była ładna pogoda.
Ja będę się wybierać z centralnej Polski, więc jak ktoś również to można i transport mieć wspólny.

Awatar użytkownika
Jameson
Quad:: dominator
Imię: Jameson

Re: wspólny wypad w polskie góry tej jesieni

Post autor: Jameson » ndz 25 wrz, 2011

Widzę twój wpis/zaproszenie na atv... i tu także.
Więc się powtórzę .

SUPER!!!
Doskonale dobranie planowanej trasy i czasu by przysposobic nam wiecej rozwscieczonych wrogow.
Fajnie będzie jak każdy turusta lub inny miłośnik przyrody będzie pluć lub rzucać kamieniami w stronę każdego quadowca. Będzie więcej nagonek i łapanek. Będzie adrenalina i zabawa.
Zapraszam . Czas nakręcić spiralę nienawiści. Niech będzie o nas głośno.
Kolego z centralnej !
Zapraszam w góry. Sam lubie jazdę po górach najbardziej. I wyznam, że święty nie jestem. Ale tereny , które opisałeś to głównie parki przyrody i rezerwaty. A to już dla mnie zbyt duże przegięcie.
Na domiar złego próbując jazdy w tej części gór nie unikniesz szlaków turystycznych. Może po sezonie , w środku tygodnia, uda się przejechać nie napotykając turystów. Ale w weekend, jesienią, jeszcze przy ładnej pogodzie - gwarantuję ci, że na szlaku jest pełno ludzi. Czesto całe rodziny z dziećmi. Sorki ale chyba oni mają pierwsżeństwo i prawo do spokoju i ciszy. Jesli nie znasz tych terenów to nie znajdziesz tras omijających szlaki.
Proponuję najlepiej zweryfikować wybór miejsca. Lub przynajmniej czasu wyprawy.
Zrób to dla swojego dobra i spokoju nas wszystkich.
Pozdrawiam i do spotkania na bezdrożach .
Jameson
obecnie na G700

Awatar użytkownika
zberek
Quad:: G700

Post autor: zberek » wt 27 wrz, 2011

hejka,

Dokladnie tak jak Jameson pisze, czy znasz góry czy nie, szlaków nie da się uniknąć, a w weekend i to jeszcze słoneczny turystów na szlakach chmara, coś na ten temat wiem, w ten weekend śmigaliśmy w okolicach Nowego Sącza.
Mijaliśmy ich poniżej 10km/h, ale i tak zdarzały się przypadki awanturujące się mocno. A poza szlakami istnieje problem myśliwych, teraz okres polowań.

Dobry termin na zaproponowaną okolice to początek listopada (okolice pierwszego weekendu), śmigałem juz tam w tym okresie, na szlaku spotkałem może 5 osób. Spokojnie można sobie pozwiedzać okolice

Jak by co to mniej więcej w tym terminie jest nas pare osób na wyjazd na 3-4dni.

Pozdrawiam,
Bartek

łukaszeiger
Quad:: suzuki eiger 400
Imię: łukasz

Post autor: łukaszeiger » ndz 09 paź, 2011

witam was serdecznie jak cos to również sie pisze na wyjazd do terminu sie dostosuje

maczbil
Quad:: honda rincon

Post autor: maczbil » czw 13 paź, 2011

hej Łukasz, skontaktuj się ze mną na komórkę to się jakoś umówimy na wyjazd. Mój tel to 602-235-719. A brałeś pod uwagę ten weekend tzn. 14-16 lub 15-17.10.2011? Jakbys mógł to odezwij się w miarę szybko, bo jak nie będzie nikogo chetnego to przymierzam się do wyjazdu w ten weekend.

Maks Łatacz
Quad:: yamaha 350
Imię: Maksymilian

Post autor: Maks Łatacz » śr 09 lis, 2011

Cześć.
Właśnie pojechało 28 quadów.
Następni będą w drugim tygodniu grudnia.
Teraz mamy zgodę na max 10.
Jeżdzimy po Bieszczadach i Beskidzie Niskim.
Napisz i przyjedź.
Max

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”