OŁAWA
-
- Quad:: Yamaha Grizlly 700
- Imię: Artur
- Kontakt:
Re: OŁAWA
Witam
Panowie my wstępnie umawialiśmy się z chłopakami z Żagania na jazdę 22.10 u nich jeżeli jest ktoś chętny to zapraszamy. W ten week-end udało nam się wjechać na samą górę stoku w Świeradowie przy okazji rodzinnego wyjazdu agroturystycznego hehe
Panowie my wstępnie umawialiśmy się z chłopakami z Żagania na jazdę 22.10 u nich jeżeli jest ktoś chętny to zapraszamy. W ten week-end udało nam się wjechać na samą górę stoku w Świeradowie przy okazji rodzinnego wyjazdu agroturystycznego hehe
-
- Quad:: Yamaha Grizlly 700
- Imię: Artur
- Kontakt:
Witam
Napewno jedziemy we 3 tj. 3 grizzlaki, i pakujemy je na lawetę ciągniętą osobówką natomiast jeżeli kiedyś była by potrzeba jesteśmy w stanie zabrać na raz nawet 10 szt.
Napewno jedziemy we 3 tj. 3 grizzlaki, i pakujemy je na lawetę ciągniętą osobówką natomiast jeżeli kiedyś była by potrzeba jesteśmy w stanie zabrać na raz nawet 10 szt.
- Ivan
- Quad:: Gryzzli 700 FI
- Kontakt:
No to następnym razem podczepiamy się do Was.
Zalesia nie ma a ja wczoraj założyłem nowy pasek, chce go jutro delikatnie dotrzeć a wyjazd na poligon by go zabił już na wstępie.
Skąd dokładnie ruszacie, żebym następnym razem wiedział ? Gdzieś okolice Środy Śl? Kątów Wr. ?
No to mój już na chodzie. Lata jak lala
Nowy pasek i hamulce. Znów d o110 km/h się napędza a potem ładnie hamuje.
Art ? Byliście na poligonie ? Jakieś fotki ? Jak warunki ?
I pytanie z innej beczki.
Art, to Wasze filmiki na Youtube są ? Mały, Placek, Robert... ?
Zalesia nie ma a ja wczoraj założyłem nowy pasek, chce go jutro delikatnie dotrzeć a wyjazd na poligon by go zabił już na wstępie.
Skąd dokładnie ruszacie, żebym następnym razem wiedział ? Gdzieś okolice Środy Śl? Kątów Wr. ?
No to mój już na chodzie. Lata jak lala
Nowy pasek i hamulce. Znów d o110 km/h się napędza a potem ładnie hamuje.
Art ? Byliście na poligonie ? Jakieś fotki ? Jak warunki ?
I pytanie z innej beczki.
Art, to Wasze filmiki na Youtube są ? Mały, Placek, Robert... ?
-
- Quad:: Bombardier outlander 800
- Imię: Grzegorz
Witam . W sobotę 29 .10. jeździmy na poligonie we Wrocławiu . Będzie nas około 6 maszyn a widzę że macie blisko więc zapraszam . Imprezę powtarzamy zaraz 31.10 w poniedziałek
-
- Quad:: Bombardier outlander 800
- Imię: Grzegorz
Myślimy aby być koło 9 rano . Jesteśmy z Wrocławia i okolic . Ja akurat z pod Obornik śląskich . tak dla ścisłości poligon we Wrocławiu za koroną . My wjeżdżamy od strony Pasikurowic (jeśli coś Ci mówi ta miejscowość ) .