bashan 200 własna instalacja :)

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
szczurek10
Quad:: na razie bashan 200
Imię: Przemek

bashan 200 własna instalacja :)

Post autor: szczurek10 » czw 20 paź, 2011

Witam ostatnio instalacja zaczęła mi świrować zginęły światła itp... sprawdziłem kostki, przełączniki, żarówki itd... i nic. Więc postanowiłem zrobić instalacje najprostszą aby działały: światła(przód, tył , rozrusznik, stacyjka nic więcej kierunki odkręciłem licznik wywaliłem ( bo wylał się). I teraz proszę o instrukcje jak zacząć robić tą instalację????

Proszę o szybkie odpowiedzi :) :I love QUADZIK:

szczurek10

Re: bashan 200 własna instalacja :)

Post autor: szczurek10 » sob 22 paź, 2011

Trochę udało mi się poskładać tą instalację tylko mam taki problem nie mali mi na starter (guzik) i nie wiem od czego są niektóre kabla więc zrobiłem zdjęcia :
Załączniki
kable od startera i czy oba zielone kable to masa ?? a żółto czerwony to plus ?? on idzie do przekaźnika rozrusznika ?
kable od startera i czy oba zielone kable to masa ?? a żółto czerwony to plus ?? on idzie do przekaźnika rozrusznika ?

szczurek10

to sa kable od stacyjki i czerwony plus, zielony masa, czarny to też chyba plus tylko nie wiem gdzie on powinien iść ???????, a czarno-biały to jest od gaszenia
Załączniki
DSC00038.JPG

szczurek10

Te kabelki sa od regulatora napięcia i tak : czerwony- plus, zielony- masa, żółte - światła, a czerwono-biały nie wiem gdzie ma iść ????
Załączniki
DSC00036.JPG

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”