... ja już widzę że Ty chyba już masz na oku niedźwiadka polarnegomikers pisze:Było fajnie, choć jak zawsze z przygodami.
Gratulacje raz jeszcze dla Shoguna za pudło i dzięki za pomoc z dojazdem
Podziękowania dla Ronina za zrobioną trasę i holownik
Piroman, nocna zmiana oleju i powrót do pokoju krokiem Axela Rosa - bezcenne
Dzieki wszystkim za mile spędzony czas.
Rączka sie zrasta w niedziele przegląd i decyzja doktorka co dalej, jak nie ma przemieszczenia to git, siniak pod łokciem na pół grabi, obite plery i nadgarstek, łydka fioletowa
Ale mimo tego quad rozebrany jedna ręką
W przyszłym roku na pewno CC i na 100% nie na blue bear.
szczecin
Re: szczecin
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Przymierzałem ale nie pasje mi kolor do koloru oczuRonin pisze:... ja już widzę że Ty chyba już masz na oku niedźwiadka polarnegomikers pisze:Było fajnie, choć jak zawsze z przygodami.
Gratulacje raz jeszcze dla Shoguna za pudło i dzięki za pomoc z dojazdem
Podziękowania dla Ronina za zrobioną trasę i holownik
Piroman, nocna zmiana oleju i powrót do pokoju krokiem Axela Rosa - bezcenne
Dzieki wszystkim za mile spędzony czas.
Rączka sie zrasta w niedziele przegląd i decyzja doktorka co dalej, jak nie ma przemieszczenia to git, siniak pod łokciem na pół grabi, obite plery i nadgarstek, łydka fioletowa
Ale mimo tego quad rozebrany jedna ręką
W przyszłym roku na pewno CC i na 100% nie na blue bear.
Mikers pamiętasz kawał z niedźwiedziem polarrnym.....
...e ty myśliwy a ty na pewno na łowy przyjechałeś ?....?
biały , oczy,noc gwiaździsta,holownik...ciemno...hihi
od czegoś trzeba zacząć.....
zdrowiej byku,zdrowiej !
...e ty myśliwy a ty na pewno na łowy przyjechałeś ?....?
biały , oczy,noc gwiaździsta,holownik...ciemno...hihi
od czegoś trzeba zacząć.....
zdrowiej byku,zdrowiej !
...dzień dobry...
Byłem dziś na kontroli, doktorek zastanawiał sie nad śrubą w łokieć, ale postanowił poczekać do 27.10 wtedy sie okaże Wytyczne na 10 dni - nie ruszać łapą na boki
Mikers, ortopedów w Szczecinie znam, przydaje się w naszym hobby
Po sobotnich konsultacjach z "naszym teamowym" mam dla Ciebie diagnozę ..... zmienić lekarza Znany jest jeden taki co "czekał" i nic dobrego z tego do dziś nie ma
PS. Shogun, Bogdan pytał o zwrot szpilki - cena złomu dobrze stoi
Po sobotnich konsultacjach z "naszym teamowym" mam dla Ciebie diagnozę ..... zmienić lekarza Znany jest jeden taki co "czekał" i nic dobrego z tego do dziś nie ma
PS. Shogun, Bogdan pytał o zwrot szpilki - cena złomu dobrze stoi
Mikers szamana ostatnio poznałem ,,Szalony Łokieć'' od Siuksów wyleczy cię kilka koralików paciorków dobra łycha dwa skrzydła komara odpowiednia ściecha najlepiej zaciągnięta z PN na WS na azymut maść barania, śruba w kolano nie w łokieć i wywar z pokrzyw na ?????????? tu zapomniałem na jądra albo na głowę hym dobra z wywaru odpuść
izomoto
dziś wpadło mi coś w ręce, aż się popłakałem ze wzruszenia - 2008r., pierwszy rajd.......zimowy Bobek, poznajecie tego Pudziana w pomarańczowym kasku ite charakterystyczne niebieskie kominy!? taaaak, to kolo od niebieskiej betoniarki
a ten LS czerwony jak krew wypluwana z jego morderczego silnika ! na tym sprzęcie latał ogier na zimowym bobku (ośką) teraz nawet bym nie myślał o jeździe tym czymś - tam tam
...dzień dobry...
o 8 startujemy z Będargowa do Berlina.Chyba o 16 powinniśmy być przed promem.Trzymajcie kciuki za wszystkich
...dzień dobry...