OŁAWA
- Ivan
- Quad:: Gryzzli 700 FI
- Kontakt:
Re: OŁAWA
Po 14 ??!! O 14 to już chciałem czyste ciuchy wrzucić Myślałem, że ty nas rano zaprowadzisz na Raków ja tam nie znam drogi...
Pozatym coś nie wiadomo czy sie uda bo tu w temacie ciiiiiiiszaaaaaa!!
Pozatym coś nie wiadomo czy sie uda bo tu w temacie ciiiiiiiszaaaaaa!!
Nie dam rady rano....w piątek obiecałem kolesiowi,że w końcu wódki się z nim napiję-a że zawodnik mocna głowę ma to pewnie umrę na chwilkę a na bani nie bardzo szaleć po publicznych drogach
cisza,cisza...niepokojące:) jesteśmy w kontakcie!
cisza,cisza...niepokojące:) jesteśmy w kontakcie!
- Ivan
- Kontakt:
No to pierwsza sobota października!
Zaleś ? Wolisz ustawić się na Rakowie, czy ustawimy się na Jelczu, stamtąd polecimy na Raków już ekipą ?
Rocco, nagraj Michała, Ja ściągnę kolesia od KQ.
A co do toru w Jelczu, to źle się dzieje. W nowej powiatowej jest artykuł o tym.
Rocco te drzewa pozrzucane na tor które widzieliśmy to pikuś.
Ktoś poszedł dalej. Własnie w powiatowej jest opisane jak jakiś koleś znalazł na torze deski z bonabijanymi gwoździami, przykryte liśćmi lub powrzucane do kałuż, tak, że tylko końcówki gwoździ wystawały nad lustro wody ;/
Jakiś ciulek nazbierał "aż" 50 podpisów pod petycją o zamknięcie toru.
Proponuje spotkać sie na 10 maszynek, przeorać troche ten tor i czekać aż ktoś sie zjawi. Będzie jasne który to frajer.
Zaleś ? Wolisz ustawić się na Rakowie, czy ustawimy się na Jelczu, stamtąd polecimy na Raków już ekipą ?
Rocco, nagraj Michała, Ja ściągnę kolesia od KQ.
A co do toru w Jelczu, to źle się dzieje. W nowej powiatowej jest artykuł o tym.
Rocco te drzewa pozrzucane na tor które widzieliśmy to pikuś.
Ktoś poszedł dalej. Własnie w powiatowej jest opisane jak jakiś koleś znalazł na torze deski z bonabijanymi gwoździami, przykryte liśćmi lub powrzucane do kałuż, tak, że tylko końcówki gwoździ wystawały nad lustro wody ;/
Jakiś ciulek nazbierał "aż" 50 podpisów pod petycją o zamknięcie toru.
Proponuje spotkać sie na 10 maszynek, przeorać troche ten tor i czekać aż ktoś sie zjawi. Będzie jasne który to frajer.
- Ivan
- Kontakt:
Zaleś, sobota była by lepsza. Na rakowie tez w sobote więcej się dzieje ponoć
Opcje masz dwie:
1. Spotykamy sie na poligonie
2. Wpadasz do Jelcza, auto z lawetą zostawisz u mnie na firmie. Spotykamy się z KQ i LS'em i na kółkach pojedziemy na wroclaw-raków.
Wybieraj Na PW poszedł mój kom.
Opcje masz dwie:
1. Spotykamy sie na poligonie
2. Wpadasz do Jelcza, auto z lawetą zostawisz u mnie na firmie. Spotykamy się z KQ i LS'em i na kółkach pojedziemy na wroclaw-raków.
Wybieraj Na PW poszedł mój kom.
- Ivan
- Kontakt:
Robert, podrzuć miejscówke, ja tam to jeszcze nie bylem to sie nie znam.Ivan pisze:Rocco [...] Myślałem, że ty nas rano zaprowadzisz na Raków ja tam nie znam drogi...
http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/
skorzystaj z powyższego i podaj współrzędne.
A co do deszczu. W czym on przeszkadza ? Bo nie czaje...