Szklarska Poręba
Szklarska Poręba
Drodzy maniacy na święta wybieram się do Szklarskiej powiedzcie jakie są szanse pojeżdżenia quadami mam ochotę zabrać ze sobą 2 szt.Pozd.
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
iras61, Cze iras61 znalazłeś kogoś? Wiem że w Jeleniej Górze śmiga kilka maszyn ale nie udało mi się z żadnym z jeźdźców nigdy pogadać ani spotkać na jakimś forum. Ja niestety narazie nie mam swojego Quqdzuka a tylko czasami służbowego TRX 300
W Szklarskiej jest spory problem ze strażnikami parku narodowego (to tak na marginesie)
Wesołych Świąt.
W Szklarskiej jest spory problem ze strażnikami parku narodowego (to tak na marginesie)
Wesołych Świąt.
[color=#808000]Czajnik[/color]
Niestety nikt się nie odezwał więc przyjechałem bez quadów,wiem że większość terenów wokół Szklarskiej i Karpacza gdzie bywamy co roku to Park dlatego nie ryzykowałem bez podpory kogoś miejscowego.Dlatego pozostały mi spacery po górach co też bardzo lubię oraz wszelkie bajery hotel "LAS".Pozd.
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
uuuuuuu Służbowy TRX to chyba nie powiesz że straż granicznaczajnikz:
iras61, Cze iras61 znalazłeś kogoś? Wiem że w Jeleniej Górze śmiga kilka maszyn ale nie udało mi się z żadnym z jeźdźców nigdy pogadać ani spotkać na jakimś forum. Ja niestety narazie nie mam swojego Quqdzuka a tylko czasami służbowego TRX 300
Wesołych Świąt.
jak masz chęć polatać to zapraszam do nas lwówek śląski jest kilka maszyn
no i widizałem że coś organizujesz to może by coś się skleciło ciekwego
Ostatnio zmieniony śr 15 paź, 2008 przez puniek, łącznie zmieniany 1 raz.
http://pl.youtube.com/user/puniek71
-
Re: Szklarska Poręba
okolice nowego kościoła, lubiechowa, złotoryja, aż po jelenią masz super tereny., i wszyscy są przyzwyczajeniiras61 napisał...
Drodzy maniacy na święta wybieram się do Szklarskiej powiedzcie jakie są szanse pojeżdżenia quadami mam ochotę zabrać ze sobą 2 szt.Pozd.
pozdro
Ostatnio zmieniony śr 15 paź, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.