Quad sportowy do 6 tyś.
Quad sportowy do 6 tyś.
Witam co sądzicie o tych 2 quadach: http://moto.allegro.pl/honda-foreman-40 ... 68075.html ?
Jeśli coś jest z nimi nie tak to proszę doradźcie mi coś innego. Czy wogóle w tej cenie można znaleźć jakąś fajną przeprawówkę?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Jeśli coś jest z nimi nie tak to proszę doradźcie mi coś innego. Czy wogóle w tej cenie można znaleźć jakąś fajną przeprawówkę?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony pn 19 wrz, 2011 przez luxmati, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Quad przeprawowy 6-7 tyś.
Osobiście myślę że w tej cenie do radę znaleźć w miarę fajną przeprawówkę tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość i cały czas obserwować rynek.
Co do quadów które podałeś to ja jeśli miałe bym wybierać miądzy tymi dwoma quadami to zastanowił bym się nad tym drugim (FOREMAN 450 ES), a tego foremana 400 raczej bym sobie go odpuścił bo ma popękane i dziurawe plastiki (przednie lewe nadkole) i wydaje mi sie jakiś taki troszkę krzywy chyba że krzywo stoi.
Pozdrawiam
Co do quadów które podałeś to ja jeśli miałe bym wybierać miądzy tymi dwoma quadami to zastanowił bym się nad tym drugim (FOREMAN 450 ES), a tego foremana 400 raczej bym sobie go odpuścił bo ma popękane i dziurawe plastiki (przednie lewe nadkole) i wydaje mi sie jakiś taki troszkę krzywy chyba że krzywo stoi.
Pozdrawiam
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.
Jakie quady polecilibyście mi w tym przedziale cenowym?
Yamaha big bear 350, honda foreman 400/450 i chyba to już wszystko.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.
Przeglądałem trochę allegro i chyba jednak zdecyduje się na ośkę. Znalazłem już nawet fajną LTZ-ę: http://moto.allegro.pl/quad-suzuki-ltz- ... 99880.html ale mam do niej około 200 km więc nie chce jechać na darmo, więc czy ktoś z okolic Torunia mógłby wyświadczyć mi przysługę i spojrzeć na tego quada? Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam Mateusz
Pozdrawiam Mateusz
Re: Quad sportowy do 6 tyś.
Wydaje mi się, że za 6000 można znaleźć coś lepszego niż chińskiego Eagla. Oczywiście mówię o quadach używanych.