OŁAWA

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ivan
Quad:: Gryzzli 700 FI
Kontakt:

Re: OŁAWA

Post autor: Ivan » sob 20 sie, 2011

No ustawka rewelacja, a to dopiero pierwszy raz !! :oklaski:

Mimo różnicy w sprzęcie, każdy znalazł coś dla siebie.
Jak najszybciej trzeba to powtórzyć !!

:I love YAMAHA:

co do jutra, to niestety, nie wyrobie czasowo... tak więc polatajcie beze mnie i poróbcie jakieś fotoski, abym wiedział jak ten poligon wygląda i na co mam się przygotować ;)

Rezerwujcie czas z Robertem na jakieś popołudnie w tygodniu, póki mnie jeszcze trzyma adrenalinka ;)

Z dzisiejszego wypadu mam tylko jedno zdjęcie. Reszta u Roberta, więc a pewno wrzuci.
Załączniki
Od lewej, Marco, mój Misiek i Robert ;)
Od lewej, Marco, mój Misiek i Robert ;)

Awatar użytkownika
Ivan
Kontakt:

Post autor: Ivan » ndz 21 sie, 2011

I jak ?
Byliście na poligonie ? Przed chwilą coś słyszałem, że część lub całość miala być w ten weekend zamknięta dla "turystów" bo wojsko jakieś ćwiczenia miało tam robić.

Mors
Imię: Michał

Post autor: Mors » ndz 21 sie, 2011

Robert nie mógł jechać bo mu się skończyły hamulce z tyłu. Ty też nie mogłeś więc samemu mi się nie chciało, widać dobrze bo bym się zdenerwował jakbym na miejscu dowiedział się o manewrach. W tym tygodniu myślę, że spokojnie po południu możemy się ustawić na jelcz i piaskownię. Wstępnie myślę o czwartku tj. 25.08.11 godzina jakoś 18 z minutami

Awatar użytkownika
Ivan
Kontakt:

Post autor: Ivan » ndz 21 sie, 2011

No i pięknie :)
Potrzebna jakaś pomoc z tymi hamulcami ?

Ja mogę w tygodniu w każde popołudnie z wyjątkiem poniedziałków.

Czekam na info, pozdro.

Mors
Imię: Michał

Post autor: Mors » śr 24 sie, 2011

Potwierdzam na 18 będziemy jutro w jelczu, a o 17 w chrząstawie daj znać czy jutro jeździsz Ivan. Z klockami poradziliśmy sobie bez większych problemów pod moim garażem :)

Awatar użytkownika
Ivan
Kontakt:

Post autor: Ivan » śr 24 sie, 2011

Jutro oddaje mojego Miśka na serwis.
Tam stoi KingQuad kolegi. Odbieram go o 15. (prawdopodobnie)
Jeżeli go odbiore to 18 bede na Jelczu. Bede musiał go przetestować czy dobrze naprawili.
Potem możemy polecieć na Bystrzyce obczaić nową miejscówke ( ponoć lepsza niż ta ostatnia ;) )

Żebyś wiedział co i jak to jak tylko odbiore Suzuke to puszcze Ci smsa, cobyś wiedział czy przyjade na Jelcz czy nie będę mial czym.

Weźcie tylko pod uwagę że tej Suzuki wogóle nie mam wyczutej więc troche mogę odstawać... ale się postaram.

Pozdro

Zaleś
Quad:: Kawasaki BF 750
Imię: Paweł

Post autor: Zaleś » czw 08 wrz, 2011

Można się do Was dołączyć ?
Mieszkam po drugiej stronie Wrocławia (Wrocław - Lesnica) ale teraz jak sie ma obwodnice to nie ma problemu ;-) Jak bym dla was za stary wapniak (35l) to dajcie znak ;-)
W zamian mogę oprowadzić po zachodnich terenach Wrocławia. Łącznie z dojazdem do wołowa cały czas lasami oczywiście później przeprawa promem i z 5 km asfaltem na tor w Wołowie.

Awatar użytkownika
Ivan
Kontakt:

Post autor: Ivan » czw 08 wrz, 2011

No i pięknie !! :)
Robert, Michał ? Kiedy się ustawiamy? Robert i Michał latają ośkami, Ja na Miśku i jeszcze mój ziomek na Kingquadzie chce się podpiąć.

W ten weekend ( w sobotę) to mam czas tylko na małą ustawkę ( od 7.00-13.00) więc chyba Zalesiowi się nie opłaca gnać ale w następną sobotę tj. 17.09 to fajnie było by się ustawić !! Kolega Zaleś podjechałby do nas, polatamy tutaj JL-Bystrzyca a potem ekipą 5 quadów na Wołów.
Chłopaki ! Odezwijcie się.

Zaleś
Quad:: Kawasaki BF 750
Imię: Paweł

Post autor: Zaleś » czw 08 wrz, 2011

Stop stop stop! przeczytaj wiadomość na priva. Pracuje 28 dni na 28 dni wolnego. Niestety właśnie zacząłem moje 28 pracy. Tak wiec osiągalny jestem od 8 października. Ale ze mną zartów nie ma ;-) jak jestem w domu to jechanka kiedy chcecie. Nawet skompletowałem już strój. Spodnie z demobilu, kalosze z dechatlona wszytsko sprawdzone w przedwczorajsze ulewy i nie cieknie. Sama przyjemnośś z jazdy choc padało. Zamawiam jeszcze kurtałke z demobilu i buzer ale juz normalny quadowy ;-) tak wies ready steady go na październik.

Awatar użytkownika
Ivan
Kontakt:

Post autor: Ivan » pt 09 wrz, 2011

OK, tak więc waiting na Ciebie. Ustawimy się po 8.X

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”