szczecin
Re: szczecin
cześć koledzy, pamiętajcie o imprezie Ujeżdzanie koni mechanicznych piąta edycja koło Goleniowa.
Więcej informacji : http://www.4x4-zachodniopomorskie.pl/home.html
Więcej informacji : http://www.4x4-zachodniopomorskie.pl/home.html
skrętka z I edycji Sahary http://www.youtube.com/watch?v=qPNZNaQvQyM
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
panowie, pożyczałem komuś mój uchwyt do nawigacji, razem z kilką do montażu aparatu, fajnie by było, jakby do mnie wrócił, bo nie mam jak zamontować aparatu
jest 1 wolne miejsce na wyjazd do Marocca - szukam chętnego....Info proszę na PW
...dzień dobry...
na MTSach też fajnie
jesteśmy na miejscu.sporo znajomych ze starej ekipy.prolog przeleciał w emeryckim speedzie.....oczywiście mamy wesoly camp z wszystkimi udogodnienaimi.startujemy o 14.00 na 70 km odcinek....będzie fajnie....
...dzień dobry...
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Sławku trzymam kciuki, a czym jedziesz? Betoniarką czy traktorem?
Już po Transgothice....mimo uciążliwości peselu i super komfortowych warunków jazdy betoniarką w terenie przy 110 na budziku doczłapałem się na pudło.Było szybko a nawet bardzo szybko. Rajd dla supermenów , którzy lubią speed , boki w winklach i zapach gnijących ziemniaków z kopca...Marek parł jak trałowiec na szczyt ale po wielkim zamieszaniu z karami za przekroczenie ograniczeń prędkości pierwszego dnia spadł na ostatnią pozycję. Do końca rajdu wdrapał się na 7 lokatę odrabiając straty.Zdezak i Erni byli w swojej bajce!Wycinali nawet auta.Paweł uczył się latać.Dziki podczas przymusowego postoju widział jak Paweł po zaliczeniu skoczni leciał 2 m nad ziemią lądując jak kot na 4 kołach - mieli żopę w zmarszczki.
Kilka rolek,urwane koło,jazda na przednich kołach dawała kolorytu rywalizacji....a klimat hmmm- ekipa była super!Janosiki ze swoim wynalazkiem , wspólny camper , wieczorne rozmówki Danielsa i Mieciu co ogarniał to co się "urywało" jak miał czas.....
Zabawa przednia.Noce chłodne (Paweł po 1 nocy wylądował na "poczcie") Jedynie nadgorliwość ochrony terenów wojskowych ( która zatrzymała połowę rajdu w lesie ) była epizodem , który pomieszał szyki i wygenerował dyskusje na temat czasów OS-u,findera i liczenia...
W żołnierskim skrócie - było warto
4k
1.ERNI
2.PITU
3.JANOSIK
OŚKI
1.ZDEŻAK
2.SHOGUN
3.kolega na ktm - squad olsztyn
Kilka rolek,urwane koło,jazda na przednich kołach dawała kolorytu rywalizacji....a klimat hmmm- ekipa była super!Janosiki ze swoim wynalazkiem , wspólny camper , wieczorne rozmówki Danielsa i Mieciu co ogarniał to co się "urywało" jak miał czas.....
Zabawa przednia.Noce chłodne (Paweł po 1 nocy wylądował na "poczcie") Jedynie nadgorliwość ochrony terenów wojskowych ( która zatrzymała połowę rajdu w lesie ) była epizodem , który pomieszał szyki i wygenerował dyskusje na temat czasów OS-u,findera i liczenia...
W żołnierskim skrócie - było warto
4k
1.ERNI
2.PITU
3.JANOSIK
OŚKI
1.ZDEŻAK
2.SHOGUN
3.kolega na ktm - squad olsztyn
...dzień dobry...