Suzuki Ltz 400 Pilne !!!
Suzuki Ltz 400 Pilne !!!
Witam. Mam zamiar kupić używanego "Suzuki LTZ 400"(Używany) Będzie to mój pierwszy quad wiec proszę o zrozumienie. Chciał bym się dowiedzieć na początek na co zwróci uwagę przy zakupie co warto wiedzieć. Jak o niego dbać co będzie mi niezbędne do eksploatowania LTZ . Po prostu Chce go znać od podstaw interesują mnie np jaki olej czy zmieniać coś przy originale czy kupować oryginalne części czy zamienniki, zaprowadzać do serwisu czy do dobrego mechanika ?
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: Suzuki Ltz 400 Pilne !!!
O LTZ na forum jest milion opinii, o serwisowani dowiesz się z service manual'a.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Re: Suzuki Ltz 400 Pilne !!!
Po przeczytaniu wielu forum i masy postów postanowiłem kupić ltz 400.
Sporo pozytywów tego modelu duża zaleta dla zawieszenia.
I jeszcze jedno czy quad który nie posiada homologacji da się ja jakoś wyrobić czy coś w tym stylu ?
Bo po kupnie chciał bym go zarejestrować.
Interesuje mnie jeszcze ubranie kask i buty dobrej firmy polecicie coś ?
Sporo pozytywów tego modelu duża zaleta dla zawieszenia.
I jeszcze jedno czy quad który nie posiada homologacji da się ja jakoś wyrobić czy coś w tym stylu ?
Bo po kupnie chciał bym go zarejestrować.
Interesuje mnie jeszcze ubranie kask i buty dobrej firmy polecicie coś ?