Witam jestem tu nowy Mam pytanie odnosnie Bashana mam zamiar kupic http://otomoto.pl/bashan-bs250s-11b-250 ... 64714.html
Wiem ze to hinczyk ale sa bardzo Tanie czesci do niego i przede wszystkim sa wszedzie dostepne Jesli mozecie to wyrazcie swoje zdanie na temat tego quada z góry dziekuje i pozdrawiam
Szuakam pomocy co do QUADA BASHAN 250cm3
-
- Quad:: Brak
- Imię: mateusz
Re: Szuakam pomocy co do QUADA BASHAN 250cm3
Witam
Bashan maszyna wadliwa miałem przez jakiś czas bashana lecz często łamała sie rama po prostu jest źle wyważony jeśli chodzi o silnik średnio.Radze pozmieniać wszystkie śruby na 8.8 będziesz zadowolony
Bashan maszyna wadliwa miałem przez jakiś czas bashana lecz często łamała sie rama po prostu jest źle wyważony jeśli chodzi o silnik średnio.Radze pozmieniać wszystkie śruby na 8.8 będziesz zadowolony
-
- Quad:: bashan 200
Re: Szuakam pomocy co do QUADA BASHAN 200cm3
Witam jestem tu nowy Mam pytanie odnosnie Bashana co może być przyczyną tego że nie dochodzi prąd na cewkę zapłonową. Kupiłem nawet nowy moduł bo myślałem że jest spalony , przepatrzyłem wszystkie kable i kable , kostki i też nic nie znalazłem .
Proszę o pomoc i z góry dziękuje
Proszę o pomoc i z góry dziękuje
Re: Szuakam pomocy co do QUADA BASHAN 250cm3
regulator napiecia lub wylecial ci jakis kabaelek z kostki do modułu zapłonowego