hehehehehehehe ja też znam właściciela oraz w terenieAdam_BF pisze:Jak już byłeś w Kawasaki to rzuć okiem na wystawionego tam BF 750, sprzęt godny polecenia, znam właściciela i widziałem jak się sprawuje w terenie
Gatka-szmatka
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Re: Gatka-szmatka
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
ja chyba też kojarzę
Polecam znam tego quada i jeżdżca sprzęt godny zakupu
Adam_BF pisze:Jak już byłeś w Kawasaki to rzuć okiem na wystawionego tam BF 750, sprzęt godny polecenia, znam właściciela i widziałem jak się sprawuje w terenie
widziałem tą kawę,
jest tylko sprawa, że jest on sporo droższy i starszy, a na chwile obecną to ja szczerze mówiąc nie jestem pewien jaki sprzęt by mi odpowiadał i wywalac sporo już ponad 20 tys. to nie koniecznie,
a z drugiej strony za 29 tys. stoi tez nówka 650 ............
pozdro
Zbyszek
Zbyszek
Wszystko się zgadza, ale:
1/ Kawa 650 mimo, że nówka to bez homologacji i bajerów, poza tym to 650
2/ BF 750 ma dodatkowo: snoorkle, dodatkowe oświetlenie z przodu, założone dystane, overfendery (z tego co wiem nawet nie wypróbowane), wyciągarkę 3.500 lbs, podgrzewane manety, filtr k&n, tuningowe dysze i zrobiony 3 tygodnie temu całkowity serwis: olej w silniku, dyfrach, wymienione uszczelniacze przy wyjściu ze skrzyni (przóf i tyl), dodatki śmiało za jakies 5-6 tysi
3/ BF kupiony w polskim salonie i serwisowany w jednym serwisie
4/ z tego co wiem, właściciel dla zdecydowanego klienta dorzuca skrzynie EXPLORERA maxi w gratisie
Ale podjedz sobie jeszcze raz do moto-moto i pogadaj z serwisantem...
Z reszta... cena nie ściana zawsze da się przebic
1/ Kawa 650 mimo, że nówka to bez homologacji i bajerów, poza tym to 650
2/ BF 750 ma dodatkowo: snoorkle, dodatkowe oświetlenie z przodu, założone dystane, overfendery (z tego co wiem nawet nie wypróbowane), wyciągarkę 3.500 lbs, podgrzewane manety, filtr k&n, tuningowe dysze i zrobiony 3 tygodnie temu całkowity serwis: olej w silniku, dyfrach, wymienione uszczelniacze przy wyjściu ze skrzyni (przóf i tyl), dodatki śmiało za jakies 5-6 tysi
3/ BF kupiony w polskim salonie i serwisowany w jednym serwisie
4/ z tego co wiem, właściciel dla zdecydowanego klienta dorzuca skrzynie EXPLORERA maxi w gratisie
Ale podjedz sobie jeszcze raz do moto-moto i pogadaj z serwisantem...
Z reszta... cena nie ściana zawsze da się przebic
Ja znam maszynę i jeźdźca. Kolega kupił nową Kawę i TGB zostawił w salonie po prostu żeby sprzedali Jak widać po przebiegu, sprzęt niewiele jeżdżony. Jeździec raczej spokojny i rozważny i poza jedną niegroźną przewrotką, którą widziałem, nic więcej chyba mu się nie przydażyło. Po przewrotce myślelismy że będzie kiepsko bo niefajnie to wyglądało ale poza wypiętymi kilkoma plastikami i drobnymi otarciami, nic się więcej nie stało. Żadnych pęknięć, złamań, jeździec też cały Ogólnie sprzęcik bardzo fajny i uważam że godny polecenia. Sam bym go chętnie łyknął ale teraz inne mam priorytety jeśli chodzi o wydatki.zan pisze:Witam,
proszę Was o poradę - oglądałem w salonie Kawasaki na Łódzkiej w Zgierzu quada TGB tiger 525 - jest na zgierskich tablicach - zna ktoś z Was ten sprzęt i mógłby mi co nieco o nim powiedziec ?? jeździliście razem, znacie byłego usera lub może tutaj jest ?
link do ogłoszenia: http://otomoto.pl/tgb-inny-525-target-t ... 56440.html
pozdrowienia
Zbyszek
Ogólnie jest jeszcze KYMCO 500 do sprzedania w dobrej cenie bo kolega też kupił nową Kawę.
ooo, dziekuję za odpowiedź,jimmy_ezg pisze:Ja znam maszynę i jeźdźca. Kolega kupił nową Kawę i TGB zostawił w salonie po prostu żeby sprzedali Jak widać po przebiegu, sprzęt niewiele jeżdżony. Jeździec raczej spokojny i rozważny i poza jedną niegroźną przewrotką, którą widziałem, nic więcej chyba mu się nie przydażyło. Po przewrotce myślelismy że będzie kiepsko bo niefajnie to wyglądało ale poza wypiętymi kilkoma plastikami i drobnymi otarciami, nic się więcej nie stało. Żadnych pęknięć, złamań, jeździec też cały Ogólnie sprzęcik bardzo fajny i uważam że godny polecenia. Sam bym go chętnie łyknął ale teraz inne mam priorytety jeśli chodzi o wydatki.zan pisze:Witam,
proszę Was o poradę - oglądałem w salonie Kawasaki na Łódzkiej w Zgierzu quada TGB tiger 525 - jest na zgierskich tablicach - zna ktoś z Was ten sprzęt i mógłby mi co nieco o nim powiedziec ?? jeździliście razem, znacie byłego usera lub może tutaj jest ?
link do ogłoszenia: http://otomoto.pl/tgb-inny-525-target-t ... 56440.html
pozdrowienia
Zbyszek
Ogólnie jest jeszcze KYMCO 500 do sprzedania w dobrej cenie bo kolega też kupił nową Kawę.
czego w takim razie można się spodziewać po sprzęcie tego rodzaju - czemu przesiadają się jeźdzcy na Kawę, a czego nie ma TGB ?
moc ? właściwości jezdne ? jakość ? serwis ? części ?
wiesz jakieś szczegóły nt. tego Kymco ?
pozdro
Zbyszek
Zbyszek
Powiem Ci jedno jak masz chęci pojeżdzić dłużej na quadach to nie kupuj badziewia tylko markowy sprzęt .Mniej wydasz na naprawy i przynajmniej pojeżdzisz w miarę bez awaryjnie.A w sprzetach typu Kymco czy innych wynalazkach wszystko się pie...li znam to z realu.
Uważam że to Kymco jest o wiele lepiej wykonane niż na przykład CFMOTO. Kolega jeździł z nami trochę i całkiem nieźle dawał radę, a CFki zostawały w tyle.
Co do tego TGB - kolega jeździ trochę w rajdach offroadowych samochodem i z tego co wiem to teraz postanowił spróbować swoich sił na gadzie i w tym celu kupił sobie Kawę.
Poza tym koledzy od Kymco i TGB jeździli przeważnie razem i często tylko we dwóch więc teraz mają jednolite sprzęty
Co do tego TGB - kolega jeździ trochę w rajdach offroadowych samochodem i z tego co wiem to teraz postanowił spróbować swoich sił na gadzie i w tym celu kupił sobie Kawę.
Poza tym koledzy od Kymco i TGB jeździli przeważnie razem i często tylko we dwóch więc teraz mają jednolite sprzęty
sam na razie nie wiem jak mnie wciągnie ta zabawa .........boguś pisze:Powiem Ci jedno jak masz chęci pojeżdzić dłużej na quadach to nie kupuj badziewia tylko markowy sprzęt .Mniej wydasz na naprawy i przynajmniej pojeżdzisz w miarę bez awaryjnie.A w sprzetach typu Kymco czy innych wynalazkach wszystko się pie...li znam to z realu.
dlatego nie chcę pakować dużej kasy w sprzęt,
ale zawsze słyszałem, że sprzęt taki jak Kymco jest niezłej klasy - na pewno dużo lepszy niż chińczyki
pozdro
Zbyszek
Zbyszek