Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
Witam po raz kolejny urwałem łańcuch w moim bashanie ;/. Czytałem gdzieś że podchodzą łańcuchy od jawy (czeski łańcuch) podobno bardzo wytrzymały znalazłem na allegro taki łańcuch i chcę się upewnić czy podejdzie oto link : http://moto.allegro.pl/lancuch-ogar-200 ... 78071.html
a tu mam łańcuch ( piszą że japoński) który według was będzie lepszy ?>?>
Yaban Chain. Hahah. Kup łańcuch firmy DID, sprawdzony, dobrze trtzyma. Tych nie bierz pod uwagę.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
Właśnie miałem mówić, ale koleś ma dużo pozytywów, więc jest ok - należy uważać na podróbki, ale te są raczej ok. Pozdrawiam
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
Aha i jeszcze jedno pytanko odnośnie tego łańcucha DID 428 (oryginalnie jest 428H, a ten łańcuch DID jest bez "H" ) i będzie ok na oryginalnych zębatkach ?>
Literka H oznacza, że łańcuch jest wzmocniony. Będzie pasował.