Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Panowie takiej wody na poligonie to ja w życiu nie widziałem mostek na rzeczce ok.30 cm pod wodą ale da rade przejechać wczoraj testowaliśmy coś pieknego no i dojazd do rzeczki marzenie
pzdr
pzdr
T-S-T
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
trochę zaniedbaliśmy forum ale tak wyszło .... fajnie Rafał że już niedługo Cię zobaczymy ... my nadal się smażymy na plaży ... pogoda bajeczna trtafiliśmy w 10 ... słońce od rana do nocy i lekki podmuch wiatru ... mażenie na taki wyjazd hehe ... a wracając do quadów to jak wrócimy ... czyli w poniedziałek... to we wtorek robimy w grizlaku klocki hamulcowe z tyłu i wymieniamy chłodnicę u Krystiana bo doszliśmy do wniosku że nie ma sensu jej trzymać i psuć na nowo silnika ... tak bywa... i będziemy gotowi do nocnego wypadu .... Rafała co z osłonami spodu do kini Krystiana?
POZDZRO dla wszystkich znad słonecznego morza przesyłamy Wam szumy morskich fal i super pogodę
POZDZRO dla wszystkich znad słonecznego morza przesyłamy Wam szumy morskich fal i super pogodę
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
.....TranS-Squad Team....
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Krzysiek no to macie farta z tą pogodą korzystajcie!
Ja najbliższy termin wyprawy planuje na 15.07 bo niestety wcześniej wesela i praca
Przekształcenie naszego tematu nastąpi za około 14 dni.
Ja już zaopatrzyłem się w nową nazwę naszego squadu której głównym pomysłodawcą był Krzysztof, ja dodałem tylko drobiazg od siebie. Skoro nikt nie wnosi sprzeciwu.... nie widzę nie słyszę proponuję uznać ja za naszą i wytatuować quadziki.
Rafał dwa quady to już pełna ekstrawagancja
Artur dojazd do rzeczki miałem okazję też pokonać oczywiście wersja dla ubogich hehe czyli maksymalnie prawą stroną, w jedną stronę poszło w miarę gładko ale jak wracałem to moja ośka zamieniła się w łódź podwodną
Ja najbliższy termin wyprawy planuje na 15.07 bo niestety wcześniej wesela i praca
Przekształcenie naszego tematu nastąpi za około 14 dni.
Ja już zaopatrzyłem się w nową nazwę naszego squadu której głównym pomysłodawcą był Krzysztof, ja dodałem tylko drobiazg od siebie. Skoro nikt nie wnosi sprzeciwu.... nie widzę nie słyszę proponuję uznać ja za naszą i wytatuować quadziki.
Rafał dwa quady to już pełna ekstrawagancja
Artur dojazd do rzeczki miałem okazję też pokonać oczywiście wersja dla ubogich hehe czyli maksymalnie prawą stroną, w jedną stronę poszło w miarę gładko ale jak wracałem to moja ośka zamieniła się w łódź podwodną
TranS-Squad Team
- Progress
- TranS-Squad Team
Nazwa wzięła się od transu w jaki wpadają uczestnicy naszych wypraw.
Objawy to: Bezsenność przed wyprawą, jazda od 5:00 - 19:00, kąpiele błotne, gaz do odcięcia, skoki ze skarpy i wiele innych przypadłości hahaha!
Objawy to: Bezsenność przed wyprawą, jazda od 5:00 - 19:00, kąpiele błotne, gaz do odcięcia, skoki ze skarpy i wiele innych przypadłości hahaha!
TranS-Squad Team
TranS-Squad Team ŁADNIE.
Krzysztof spody czekają . Czy filtr powietrza też chcecie? Zadzwonie do was jak zakończe sprawe kini.
Chłodnicy może nie wymieniajcie, wyjmijcie ją umyjcie wyprostujcie blaszki i bedzie jak nowa.
Krzysztof spody czekają . Czy filtr powietrza też chcecie? Zadzwonie do was jak zakończe sprawe kini.
Chłodnicy może nie wymieniajcie, wyjmijcie ją umyjcie wyprostujcie blaszki i bedzie jak nowa.
TranS-Squad Team
Pokonać ośką dojazd do rzeczki przy takiej wodzie to naprawde wyczyn :
T-S-T
- tomek-roman
- Quad:: Grizzly BI700
- Imię: Tomek
- Kontakt:
TranS-Squad Team
ok mi też się podoba, ale przyznam, że pierwsze skojarzenie ze słowem trans miałem tylko jedno "Transwestytyzm"
ale w takiej formie brzmi już lepiej: TranS-Squad Team
ok mi też się podoba, ale przyznam, że pierwsze skojarzenie ze słowem trans miałem tylko jedno "Transwestytyzm"
ale w takiej formie brzmi już lepiej: TranS-Squad Team
http://www.trans-squad-team.pl -
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
-
- Quad:: KingQuad 750
- Imię: Stefan
heheh Tomasz ja miałem podobne skojarzenie
Rafale to dobre informację. Ja kilka spinek potrzebuje
W weekend odpadam
Nagrajcie jakiś dobry materiał - dobry. - nie! zaje*****!!!!!
W weekend odpadam
TranS-Squad Team
- Progress
- TranS-Squad Team
Artur w takich momentach myśle o G7
Artur co do kamerki to proponuje takie rozwiazanie, my skladalismy sie po 187,5 zł (8osób) jak bys zakupil obudowe wodoszczelna do kamerki za 169zł bo tyle widze ze kosztuje to bysmy byli w sumie rozliczeni Kazdemu jeszcze po Powerade i bedzie git Kamerka to Contour GPS
Tak sobie mysle chlopaki ze dluzsze taplania warto nagrywac normalnym aparatem filmiki a kamerka trase i krotsze przeprawy, na dluzej nam styknie bateria. Wydaje mi sie ze nagrania podczas jazdy daja najlepsze wrazenia. No chyba ze uzbroimy sie w dodatkowe baterie no i karte pamieci. Ta karta 2GB ktora jest w zestawie starczyla mi na 44 minuty nagrania i to nie w tej najwyzszej rozdzielczosci, w sumie i tak super widac.
Nagrywalem w Action HD 720p (1280x720@60fps)
a wyższa jest jeszcze:
Tall HD 960p (1280x960@30fps)
i najwyższa:
Full HD 1080p (1920x1080@30fps)
Artur co do kamerki to proponuje takie rozwiazanie, my skladalismy sie po 187,5 zł (8osób) jak bys zakupil obudowe wodoszczelna do kamerki za 169zł bo tyle widze ze kosztuje to bysmy byli w sumie rozliczeni Kazdemu jeszcze po Powerade i bedzie git Kamerka to Contour GPS
Tak sobie mysle chlopaki ze dluzsze taplania warto nagrywac normalnym aparatem filmiki a kamerka trase i krotsze przeprawy, na dluzej nam styknie bateria. Wydaje mi sie ze nagrania podczas jazdy daja najlepsze wrazenia. No chyba ze uzbroimy sie w dodatkowe baterie no i karte pamieci. Ta karta 2GB ktora jest w zestawie starczyla mi na 44 minuty nagrania i to nie w tej najwyzszej rozdzielczosci, w sumie i tak super widac.
Nagrywalem w Action HD 720p (1280x720@60fps)
a wyższa jest jeszcze:
Tall HD 960p (1280x960@30fps)
i najwyższa:
Full HD 1080p (1920x1080@30fps)
Ostatnio zmieniony śr 03 sie, 2011 przez Progress, łącznie zmieniany 1 raz.
TranS-Squad Team
- Progress
- TranS-Squad Team
Stefan, Ty powinienes o Transie wiedziec najlepiej bo ostatnio pol nocy patrzyles czy pada przed wyprawą heheheszalonystefan pisze:heheh Tomasz ja miałem podobne skojarzenie
W weekend odpadam
Zrob sobie przypis z nazwą Teamu bo uznamy ześ nie Transowiec.
TranS-Squad Team