Spalanie kfx 700
Spalanie kfx 700
Witam. Pytanie kieruje do użytkowników tego quada ponieważ chciałbym sprawdzone dane. Planuje zakup kawasaki kfx 700 ale znajomy mi ciagle odradza twierdząc ze quad ma bardzo duże spalanie. Sam ma kawasaki ale kvf 700 i mowi ze ten kfx pali okolo 7 litrów wiecej od jego quada z ta samą pojemnościa przy czym ten co ja chce kupic waży chyba 80 kg mniej wiec jest to dla mnie dziwne. Chciałbym sie dowiedziec jakie jest rzeczywiste spalanie takiego quada. Wydaj mi ze troche koloryzuje ze jest taka duza róznica. Jezeli chodzi o jazde to jest to jazda bardziej turystyczna. Jezeli ktoś posiada taki model to prosze o odpowiedz jak to wyglada
cichy:-)
- bahama12345
- Quad:: KFX 700
Re: Spalanie kfx 700
witam od 1,5 roku mam kfx-a i powiem ci jak jest ze spalaniem 13 litrów spalam średnio w 4 h minimum 3,5 max 5 ale radość nie do opisania na kilometry ci nie przeliczę ale wiecej 20 litrów w 1 dzień/popołudnie ciężko spalić bo rece odpadają ;d jak agresywnie śmigasz ..
Re: Spalanie kfx 700
dzieki za odpowiedz mam nadzieje ze juz wkrótce dołącze do grona szalonych użytkowników tej maszyny. Spalanie nie zachwyca ale tak jak wszyscy piszą frajda niesamowita. Mam nadzieje ze zapanuje nad tą bestią
cichy:-)