suzuki vinson 500

Tematy, które były już wcześniej na forum, albo tematy nieaktualne...
Awatar użytkownika
maciek_k
Kontakt:

Re: suzuki vinson 500

Post autor: maciek_k » sob 23 lip, 2011

Poniżej 15 000 ciężko znaleźć przeprawówkę, do której nie musiałbyś nic dokładać. Ja swojego chcę sprzedać za 15 000 a też trzeba w nim wymienić klocki hamulcowe i pasek napędowy.
Niska prędkość maksymalna to oznaka zużytego paska lub wariatora, nie opon. Vinson na nowym pasku na all-trakach powinien lecieć powyżej 95km/h

Awatar użytkownika
jarecki13
Quad:: TraktoReX 680 :)
Imię: Jarek

Post autor: jarecki13 » sob 23 lip, 2011

A ile by te częsci kosztowały , rozrusznik,klocki,pasek,a i bieg parkingowy nie działa chyba jest linka gdzieś zapieczona ,licznik bo nie pokazuje predkości,

Awatar użytkownika
jarecki13

ile by kosztował ten wariator. a tak wogóle to za 14 tyś byś sprzedał czy nie za bardzo z tego co piszesz to on też był chyba topiony co . ja już raz się przejechałem na kładzie i poleciałem 4 tyś w plecy wiec wole teraz uważać na to co mam zamiar kupić a powiem ci że ten chłopak zrobił mi taką cene ze az głupio było mi odmówić tylko chciałem aneks do umowy żeby móc go sprawdzic ale on sie nie zgodził w sumie to miał racje bo nikt by nie wiedział co ja z nim robiłem przez te dni co by mi dał do sprawdzenia a dopiero pózniej wpadłem na pomysł zeby zapisał stan motogodzin wyznaczył by mi ilośc np 2 i jak bym przekroczył to wtedy bym musiał kupić(oczywiście zaliczkę by dostał 70% ceny) jak coś to zastanów sie z tą ceną co podałem bo bym był w stanie kupić od ciebie o ile jest w lepszym stanie niż ten co oglądałem bo w tamtym jest kupa roboty. Ale jak to on powiedział jak sobie sam porobisz to bedziesz bardziej zadowolony i powiem ci że chyba ma racje.

Awatar użytkownika
maciek_k
Kontakt:

Post autor: maciek_k » sob 23 lip, 2011

Niestety nie wiem ile może kosztować naprawa wariatora. Pasek w zależności od marki kosztuje od 200 do 350 PLN. Kpl. klocków hamulcowych (przód/tył) z dobrej firmy to około 200-250 PLN.
Kiedy w swoim quadzie miałem snorkel-e jeździłem oczywiście w stosunkowo głębokiej wodzie, ale nigdy go nie zalałem. Minimalna kwota, za którą jestem w stanie sprzedać swoj sprzęt to 15 000.
Niestety ani ja ani zapewne żaden inny sprzedawca nie zgodzi się na sprzedaż z możliwością zwrotu- jest to zbyt drogi sprzęt, aby móc komuś go dać na kilka dni w celu sprawdzenia.
Jedyna opcja to, żebyś znalazł kogoś, kto wypożyczy Ci quada na kilka dni a w przypadku decyzji na zakup odejmie Ci kwotę wypożyczenia od ceny końcowej. Z reguły wypożyczalnie biorą 1200-1500 PLN za dzień jazdy.

Awatar użytkownika
jarecki13

szkoda bo ja jestem w stanie dac tylko 14 na więcej mnie nie stać bo i tak 2 tyś musze pożyczyć ale może jak nie sprzedasz go w tym roku to może w następnym zejdziesz dzieki za pomoc w ocenie qłada i za ofertę jak coś to będę go polecał swoim znajomym hej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Śmietnik”