polaris 500 problem z mocą
polaris 500 problem z mocą
Witam.
Ostatnio stałem sie właścicielem polarisa,quad nie sprawia mi żadnych problemów chociaż był sprowadzony ze stanów pali na dotyk,brak wycieków itp.Jedna rzecz która mnie zastanawia jest taka podczas przyspeszenia gdy gaz jest odkręcony prawie na maxa quad traci moc czyli na początku ciągnie ze ręce chce wyrwać a potem nic .Czy quad ma taki martwy punkt czy to złe ustawienie gaznika czy coś innego.Proszę o podpowiedz typowych niedomagań tego sprzętu za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje.
Ostatnio stałem sie właścicielem polarisa,quad nie sprawia mi żadnych problemów chociaż był sprowadzony ze stanów pali na dotyk,brak wycieków itp.Jedna rzecz która mnie zastanawia jest taka podczas przyspeszenia gdy gaz jest odkręcony prawie na maxa quad traci moc czyli na początku ciągnie ze ręce chce wyrwać a potem nic .Czy quad ma taki martwy punkt czy to złe ustawienie gaznika czy coś innego.Proszę o podpowiedz typowych niedomagań tego sprzętu za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje.
Hm...
Myśle że może to być nie dogrzanie silnika... spróbuj trochę dłużej go rozgrzewać przed jazdą... Pozdrawiam
-
- Quad:: Renegate
- Imię: Bartek
- Bullettime.
- Quad:: Polaris Predator 500
Re: polaris 500 problem z mocą
trzeba go rozgrzac mam tak samo
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Re: polaris 500 problem z mocą
Bullettime nie odświeżaj chłopie każdego tematu po kolei. Bawisz się w archeologa? To topic sprzed 2 lat.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE