Quad do 9000zł
Re: Quad do 9000zł
Sory koledzy zle przeczytałem zrozumiałem ze posiadał suzuki 700:)
Ostatnio zmieniony czw 03 lut, 2011 przez Adek 1993, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Quad:: Honda Foreman S
- Imię: Kuba
Nie nie musisz. Nawet kawałek gdzieś po jakimś asfalcie też się uda jak nie jeździ tam policja Możesz też zarejestrować. Wtedy ktoś z uprawnieniami spokojnie sobie pojeździ (rodzice czy starsi koledzy) A jak Cię zatrzymają to będziesz miał "na sumieniu" tylko prowadzenie bez uprawnień, ale nic Ci nie zrobią za niezarejestrowanie czy brak ubezpieczenia.Obek111 pisze:No ale ja tylko po polach, lasach jeździł będę z kolegami to nie musze rejestrować chyba ?
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Nie możesz zarejestrowac na motorower i koniec tematu. Nie ma miejsca na przekręty, przez przekręty w Polsce jest tak jak jest.
Rejestrujesz na L7e -> 15kW i tyle w temacie.
Rejestrujesz na L7e -> 15kW i tyle w temacie.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
No najwyżej zrobię tak jak napisał krulik4444, zarejestruje, żeby ktoś starszy mógł pojeździć a sam będę jeździł kawałek po asfalcie, co do suzuki 700, to mój wujek posiada, a dokładniej Kingquada, jezdze na nim dość często, ale chce coś swojego kupić
- Bullettime.
- Quad:: Polaris Predator 500
raptor 350 dla 50-cio kilowego chlopaka będzie samobójstwem , pyknie mu full gazu na 2 i mu go wyrwie to pewne ..
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Widzisz datę tematu? ;]
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE