Quad do 10tys zł.
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Re: Quad do 10tys zł.
Hmm, ja po chińskiej 200ccm śmigałem na Bansee 350 (65KM) i na BruteForce 750 i nie miałem z nimi problemu. Na przykręconej kawie da radę, tym bardziej, że to CVT.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
Witam
Mam znajomego który jeździ na ca-nam 800? takie wielkie zoltebydle z logiem bdr? czy jakcos tak. mialem okazje pojezdzic tym w ten weekend wiec wiem mniej wiecej z jaka moca wiaze sie branie kawy 700, prawdopodobnie w ten weekend jeszcze bede mial okazje nim pojezdzic.
Znajomy tez pokazal mi "podstawy" i kilka rzeczy ktore powinno sie wiedziec.
Kawa ma zrywke, wiec napewno bede jej uzywal:)
aczkolwiek podchodze z duzym dustansem do tego quada bo wiem ze kryje sie w nim duza moc i trzeba rozwaznie jezdzic:)
Dzieki za opinie w kazdym razie:)
Pozostaje opcja jeszcze rekawiczek dobrych, bo mam caly stroj juz, tylko brakuje mi dobrych rekawiczek i nie wiem jakie kupic najlepiej.
Mam znajomego który jeździ na ca-nam 800? takie wielkie zoltebydle z logiem bdr? czy jakcos tak. mialem okazje pojezdzic tym w ten weekend wiec wiem mniej wiecej z jaka moca wiaze sie branie kawy 700, prawdopodobnie w ten weekend jeszcze bede mial okazje nim pojezdzic.
Znajomy tez pokazal mi "podstawy" i kilka rzeczy ktore powinno sie wiedziec.
Kawa ma zrywke, wiec napewno bede jej uzywal:)
aczkolwiek podchodze z duzym dustansem do tego quada bo wiem ze kryje sie w nim duza moc i trzeba rozwaznie jezdzic:)
Dzieki za opinie w kazdym razie:)
Pozostaje opcja jeszcze rekawiczek dobrych, bo mam caly stroj juz, tylko brakuje mi dobrych rekawiczek i nie wiem jakie kupic najlepiej.
Jeśli będziesz miał mądrą głowę to na wszystkim sobie poradzisz.
Życzę dobrego wyboru quada
Pozdrawiam
Życzę dobrego wyboru quada
Pozdrawiam
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.