Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
Prawdopodobnie Ci się zapowietrza, albo masz skończone klocki.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Kapik95
Jest to teraz trwałe, czy jak ostygnie to wraca? :]
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
Więc jak pisałem ja (sprawdź czy nie zapowietrzone) i jak pisał ruszko czy nie jest zapieczony tłoczek.
Wszytko już chodzi rozebrałem zacisk wyczyściłem wyregulowałem, nasmarowałem.
Zapowietrzony nie mógł być bo to linkę hamulec jest.
Po śmigam i zobaczę czy się sytuacja nie powtórzy.
Thx koledzy
Quad jest bogiem, Prędkość nałogiem, Tuning zabawą, Freestyle podstawą