LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
dzięki ,zmieniliśmy nazwę na "żółte strzały" ,czy " żółto szczały" jakoś tak
Ramikowi na każdy wypad czy to rajd czy komin trzeba będzie do nóg przydybać ciężarki po 25 kg na każdą nogę , to może jakoś damy radę dorównać . Ja już zacząłem do swojego zamawiać implanty Aluminiowe .
izomoto
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Czołem załoga. Mam do wszystkich gorącą prośbę o przyłączenie się do zbiórki pieniędzy dla Ali Marzec. Dziewczynka ma pięć lat i jej rodzice kilka dni temu dowiedzieli się, że zostało jej tylko kilka tygodni życia. Po szczegóły zapraszam na stronę DlaAli.pl. Nasz kolega quadowiec, który jest zaprzyjaźniony z rodziną organizuje w sobotę o godz.17.00 zbiórkę pieniędzy na operację dla Ali. Zbiórka odbędzie się w trakcie trwania imprezy Stihl Timbersports w amfiteatrze w Morzyczynie. Więc proszę każdego kto będzie mógł o przyjechanie pod amfiteatr na Miedwiu i pomoc w zbiórce. Ja niestety być nie mogę, bo mam wyjazd służbowy do Wa-wy wie przelałem parę złoty. Liczę na odzew z waszej strony. Pozdrawiam tede
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: Grizzly 700 + 550
- Imię: Radek
Witam, dopiszę kilka słów z mojej strony, Ala jest córką mojego bliskiego kolegi z Pyrzyc, 19 lipca ma wylot do meksyku gdyż znalazło się dla Niej miejsce w klinice ( a jest to jedyne miejsce które zaoferowało pomoc) więc szybko potrzeba 150tys/pln, mój plan jest taki: w sobotę 16.07.2011 o godz.17:00 w amfiteatrze w Morzyczynie odbywać się będą mistrzostwa polski strażaków (j.w.) zależy mi na tym aby zjechało się jak najwięcej maszyn motorów/quadów/itp/itd co przyciągnie uwagę widzów mistrzostw, przyjdą popatrzą i coś rzucą do puszki, a jeżeli ktoś miałby ochotę na przejażdżke za drobną opłatą to fajnie gdybyście byli do tego skłonni ( 500m dalej mamy mały tor), załatwiłem motorówkę która będzie dla chętnych na małe "rejsiki", gmina Kobylanka i wójt wyrazili zgodę i pełne poparcie, właściciel parkingu przy amfiteatrze udostępnił nam miejsce na którym możemy się zebrać (wjazd z głównej ulicy przy ORLENIE pod sam amfiteatr), to tyle w skrócie, proszę o wsparcie tego pomysłu i z GÓRY WAM DZIĘKUJE !!! W razie pytań jestem do dyspozycji 693 977 701...
Tak dla odświeżenia. Ja się wybieram z całą familią. Jedziemy już w piątek popołudniu, tak żeby zdążyć na wieczorną integrację. Będziemy też w tej agroturystyce, ale pod namiotem. Impreza zapowiada się bardzo sympatycznie. Miejsc na namioty się jeszcze znajdzie, gorzej z pokojami. Do zobaczyskatede74 pisze:Przypominam o zbliżającej się imprezie w Węgorzynie. Mały rajdzik i pełna integracja Jest możliwy nocleg w gospodarstwie agroturystycznym lub pod namiotem.
Obecność obowiązkowa
Wpisowa 20zł przeznaczone na kiełbaski i
Telefon do agroturystyki: 91 397 14 21 Powołujcie się na rezerwacje z urzędu gminy.
Odprawa 9.00
Program imprezy:
Stadion Miejski w Węgorzynie:
23 lipca 2011r. sobota
10.00- Turniej Tenisa Ziemnego o Puchar Burmistrza Węgorzyna
10.00- Pokazy quadów (jazda na czas)
12.00- Uroczyste otwarcie imprezy
12.15- 16.15- Jazdy przeprawowe quadów
12.15- 16.15- Puchar Polski Strongmanów
14.00- Turniej Piłki Nożnej( 5+1, do 15 lat)
15.00- Konkurs Sprawnościowo- Integracyjny „W 80 dni dookoła Świata” z udziałem gości z Niemiec
16.30- V.I.N.O- koncert
18.00- Koncert
19.30- Yagooar- koncert
23.00- Łzy- koncert
00.30-4.00- Dyskotek/Zabawa pod gwiazdami
24 lipca 2011 niedziela
16.00- 21.00- Koncert zespołów alternatywnych:
-Arktica Blues ze Stargardu Szczecińskiego
-Semi Dry ze Szczecina
-Charlie Monroe ze Szczecina
22.00- kino plenerowe- plaża przy Stadionie Miejskim
Imprezy towarzyszące:
- zawody wędkarskie
- akcja promocyjna pt. „Jedz ryby, będziesz zdrów”
- ścianka wspinaczkowa
- paintball
- quady
- pokazy paralotniarzy
- pojedynki w dmuchanych strojach
- kolejka tyrolska
- pokonywanie mostu liniowego
- zabawy w dmuchanej kuli
- malowanie twarzy
- miasteczko średniowieczne
- warsztaty garncarskie
- warsztaty papieroplastyczne
Ja też będę z rodziną od piątku ,nocleg mamy w agroturystyce ,do zobaczenia na grillu
Siemacie.
Ja też zamówiłem pokoik, będę z rodzinką - widzimy się na miejscu.
Ja też zamówiłem pokoik, będę z rodzinką - widzimy się na miejscu.
Nieważne, że nie na temat. Ważne, że jest żółto-czarna
Świątki też jadą w piątek wieczorem.
Mamy nocleg w innym miejscu.
Mam nadzieje że nas przygarniecie (integracja)
Mamy nocleg w innym miejscu.
Mam nadzieje że nas przygarniecie (integracja)