Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
tomek-roman
Quad:: Grizzly BI700
Imię: Tomek
Kontakt:

Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Post autor: tomek-roman » wt 21 cze, 2011

Łukasz z tą wcześniejszą godziną jest dobry pomysł, bo jak się spotkamy to będzie jeszcze ciemno i pojedziemy na wschód słońca do Marek na zwałkę, bo tam jest najlepsza panorama i potem polecimy już nad liwiec :mrgreen:
http://www.trans-squad-team.pl -
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team
Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
Imię: Adrian

Post autor: Progress » wt 21 cze, 2011

Na słowa że ruszam o godzinie 3 żona nie zareagowała wcale nawet nie spojrzała w moją stronę hahaha jak powiedziałem że to żart i ruszam o 5 to wzruszyła tylko ramionami. Wygląda na to że sie poddała i zna mnie już tak dobrze że takie rzeczy ją nie dziwią. Bardziej by się zdziwiła jak bym powiedział jej że nie jade w ogóle hahaha!

Łukasz dobre dobre!!! :wyśmiewacz:

Tomek ten wschód słońca to był by niezły widoczek ale niestety do wczesnych godzin rannych zapowiadają opady :( a chmury to już na pewno.
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team

Panowie tak sobie myślę że przyszedł czas aby nadać naszej ekipie jako jeden "team' jakąś nazwę :) Co wy na to? Niech każdy żuci jakąś propozycję nawet kilka i wybierzemy drogą głosowania najciekawszą.
Każdy kto chce "należeć" do naszego "teamu" doda sobie w podpisie [ Team ..........] a w miejsce kropek jego nazwa.

W ten sposób sformalizujemy nasz związek hehehe! A za wstęp będziemy pobierać opłaty ( będzie kasa na paliwko) może coś nawet na nowe opony zostanie ;) Chętni na pewno kiedyś się znajdą jak nie teraz to za 50 lat buahah! oczywiście żartuje.
TranS-Squad Team

Lucky Luke
Quad:: Lucky Star
Imię: Łukasz

Post autor: Lucky Luke » wt 21 cze, 2011

Tomek widzę że jesteś tak wyposzczony jak ja Trzy wypady mnie ominęły. Start o wschodzie słońca i meta o zachodzie. Brzmi dumnie.

Adrian boje się o Ciebie, mam nadzieje że nie wpadniesz na pomysł nazwania swojego potomka HONDA. Bo się na to zanosi, hehehe. Pomysł z nazwą TEAMU jak najbardziej jestem za.
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
tomek-roman
Quad:: Grizzly BI700
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tomek-roman » wt 21 cze, 2011

Adrian nie chciałeś zostać moderatorem forum to zostaniesz założycielem TEAMU :D

Extra pomysł :!: :D

OK to ja zaczynam:

TEAM Bear Grylls

od razu mi to przyszło do głowy :D

Lukasz, ja nie mogę przestać myśleć o gadzie i jak nie pojeżdżę w czwartek to mnie chyba do tworek zamkną:) nie wiem jak ty wytrzymałeś tyle czasu :D
http://www.trans-squad-team.pl -
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam

Awatar użytkownika
RAIZO
Quad:: G7/R7
Imię: Rafał

Post autor: RAIZO » wt 21 cze, 2011

Witam Tomka i Łukasza.

Kurcze no na zdjęciach mnie nie widać ni w błocie ni w wodzie. A to dlatego że kolega Adrian w tym czasie zabawiał sie ze swoją gadzina w rzece gdzieś w gestym buszu, i nie mógł uwiecznić moich wspaniałych przejazdów przez rzeke. :) Tak było ostro, że nawet zabiłem nieszczęsną rybke która akurat przepływała w pobliżu, kiedy ja wykonywałem wysokiej klasy przejazdy. :)
Dodam że rybka była ogromnych rozmiarów mierzyła, aż 2 cm. Po powrocie do domu miałem straszne wyrzuty sumienia, jak mogłem jej nie zauważyć. Jak to w życiu jest, chwila nie uwagi i ofiara szybko się znajdzie. :)

hahah tak patrze na te posty i widze, że nieźle nam odbija panowie.buha :)
Wystraszymy nowych forumowiczów/kompanów .
TranS-Squad Team

l_j
Quad:: g450

Post autor: l_j » wt 21 cze, 2011

Panowie
Ja bym się chętnie pisał z wami na czwartek bo już od miesiąca jakoś nie mogę się załapać z żadną ekipą na wyjazd.
Tym bardziej że mieszkam w zegrzu więc to moje tereny

szalonystefan
Quad:: KingQuad 750
Imię: Stefan

Post autor: szalonystefan » wt 21 cze, 2011

Mi plan się podoba. To jestem o 5:20 na przejeździe za drogą wzdłóż przewodów wysokiego napięcia. Jaki ekwipunek zabierać??
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team

Rafał wiem coś o tym - odnośnie rybki, miałem to samo z kurą :) :wyśmiewacz:

Tomek no k**** wygrałeś chyba z tą nazwą hehe!!! :) mi pasuje, zaje*****.

Łukasz spokojna twoja rozczochrana, dzieci to będą bliźniaki Honda i Yamaha ;)

Stefan i l_j wyślę Wam zaraz moj numer na priv zeby byl jakiś kontakt - dajcie sygnal albo sms to sobie zapisze Wasze. Co do ekwipunku to nic nadzwyczajnego raczej nie zabieramy hm... papierosy :) picie, jedzenie, ubranie nieprzemakalne + coś gdyby okazalo sie ze zrobi się gorąco i trzeba się przebrać, olej silnikowy -przynajmniej ja, jakieś klucze też dobrze mieć, nóż Beara, rękawiczki na zmiane, lina.

l_j a gdzie my się z Tobą umówimy ? nie mam narazie pomysłu hm... W sumie dobrze by bylo jak byś na 6:00 przyjechal na stacje benzynową BP mam na myśli tą, która lecąc od Zegrza jest po Twojej lewej stronie a wczesniej po prawej mijasz cmentarz.
l_j też Ci wyśle numer
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team

Stefan przy tym przejezdzie kolejowym ( bez zapór) na który podjade po Ciebie z Łukaszem jest pętla autobusowa i to jest Mokry Ług, do przejazdu dochodzi asfaltowa ulica nazywająca się Czwartaków, łączy się ona z Żołnierską - to tak żeby się nie okazalo że będziesz w innym miejscu.
TranS-Squad Team

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”