Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- tomek-roman
- Quad:: Grizzly BI700
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Łukasz z tą wcześniejszą godziną jest dobry pomysł, bo jak się spotkamy to będzie jeszcze ciemno i pojedziemy na wschód słońca do Marek na zwałkę, bo tam jest najlepsza panorama i potem polecimy już nad liwiec
http://www.trans-squad-team.pl -
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Na słowa że ruszam o godzinie 3 żona nie zareagowała wcale nawet nie spojrzała w moją stronę hahaha jak powiedziałem że to żart i ruszam o 5 to wzruszyła tylko ramionami. Wygląda na to że sie poddała i zna mnie już tak dobrze że takie rzeczy ją nie dziwią. Bardziej by się zdziwiła jak bym powiedział jej że nie jade w ogóle hahaha!
Łukasz dobre dobre!!!
Tomek ten wschód słońca to był by niezły widoczek ale niestety do wczesnych godzin rannych zapowiadają opady a chmury to już na pewno.
Łukasz dobre dobre!!!
Tomek ten wschód słońca to był by niezły widoczek ale niestety do wczesnych godzin rannych zapowiadają opady a chmury to już na pewno.
TranS-Squad Team
- Progress
- TranS-Squad Team
Panowie tak sobie myślę że przyszedł czas aby nadać naszej ekipie jako jeden "team' jakąś nazwę Co wy na to? Niech każdy żuci jakąś propozycję nawet kilka i wybierzemy drogą głosowania najciekawszą.
Każdy kto chce "należeć" do naszego "teamu" doda sobie w podpisie [ Team ..........] a w miejsce kropek jego nazwa.
W ten sposób sformalizujemy nasz związek hehehe! A za wstęp będziemy pobierać opłaty ( będzie kasa na paliwko) może coś nawet na nowe opony zostanie Chętni na pewno kiedyś się znajdą jak nie teraz to za 50 lat buahah! oczywiście żartuje.
Każdy kto chce "należeć" do naszego "teamu" doda sobie w podpisie [ Team ..........] a w miejsce kropek jego nazwa.
W ten sposób sformalizujemy nasz związek hehehe! A za wstęp będziemy pobierać opłaty ( będzie kasa na paliwko) może coś nawet na nowe opony zostanie Chętni na pewno kiedyś się znajdą jak nie teraz to za 50 lat buahah! oczywiście żartuje.
TranS-Squad Team
-
- Quad:: Lucky Star
- Imię: Łukasz
Tomek widzę że jesteś tak wyposzczony jak ja Trzy wypady mnie ominęły. Start o wschodzie słońca i meta o zachodzie. Brzmi dumnie.
Adrian boje się o Ciebie, mam nadzieje że nie wpadniesz na pomysł nazwania swojego potomka HONDA. Bo się na to zanosi, hehehe. Pomysł z nazwą TEAMU jak najbardziej jestem za.
Adrian boje się o Ciebie, mam nadzieje że nie wpadniesz na pomysł nazwania swojego potomka HONDA. Bo się na to zanosi, hehehe. Pomysł z nazwą TEAMU jak najbardziej jestem za.
TranS-Squad Team
- tomek-roman
- Quad:: Grizzly BI700
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Adrian nie chciałeś zostać moderatorem forum to zostaniesz założycielem TEAMU
Extra pomysł
OK to ja zaczynam:
TEAM Bear Grylls
od razu mi to przyszło do głowy
Lukasz, ja nie mogę przestać myśleć o gadzie i jak nie pojeżdżę w czwartek to mnie chyba do tworek zamkną:) nie wiem jak ty wytrzymałeś tyle czasu
Extra pomysł
OK to ja zaczynam:
TEAM Bear Grylls
od razu mi to przyszło do głowy
Lukasz, ja nie mogę przestać myśleć o gadzie i jak nie pojeżdżę w czwartek to mnie chyba do tworek zamkną:) nie wiem jak ty wytrzymałeś tyle czasu
http://www.trans-squad-team.pl -
Witam Tomka i Łukasza.
Kurcze no na zdjęciach mnie nie widać ni w błocie ni w wodzie. A to dlatego że kolega Adrian w tym czasie zabawiał sie ze swoją gadzina w rzece gdzieś w gestym buszu, i nie mógł uwiecznić moich wspaniałych przejazdów przez rzeke. Tak było ostro, że nawet zabiłem nieszczęsną rybke która akurat przepływała w pobliżu, kiedy ja wykonywałem wysokiej klasy przejazdy.
Dodam że rybka była ogromnych rozmiarów mierzyła, aż 2 cm. Po powrocie do domu miałem straszne wyrzuty sumienia, jak mogłem jej nie zauważyć. Jak to w życiu jest, chwila nie uwagi i ofiara szybko się znajdzie.
hahah tak patrze na te posty i widze, że nieźle nam odbija panowie.buha
Wystraszymy nowych forumowiczów/kompanów .
Kurcze no na zdjęciach mnie nie widać ni w błocie ni w wodzie. A to dlatego że kolega Adrian w tym czasie zabawiał sie ze swoją gadzina w rzece gdzieś w gestym buszu, i nie mógł uwiecznić moich wspaniałych przejazdów przez rzeke. Tak było ostro, że nawet zabiłem nieszczęsną rybke która akurat przepływała w pobliżu, kiedy ja wykonywałem wysokiej klasy przejazdy.
Dodam że rybka była ogromnych rozmiarów mierzyła, aż 2 cm. Po powrocie do domu miałem straszne wyrzuty sumienia, jak mogłem jej nie zauważyć. Jak to w życiu jest, chwila nie uwagi i ofiara szybko się znajdzie.
hahah tak patrze na te posty i widze, że nieźle nam odbija panowie.buha
Wystraszymy nowych forumowiczów/kompanów .
TranS-Squad Team
Panowie
Ja bym się chętnie pisał z wami na czwartek bo już od miesiąca jakoś nie mogę się załapać z żadną ekipą na wyjazd.
Tym bardziej że mieszkam w zegrzu więc to moje tereny
Ja bym się chętnie pisał z wami na czwartek bo już od miesiąca jakoś nie mogę się załapać z żadną ekipą na wyjazd.
Tym bardziej że mieszkam w zegrzu więc to moje tereny
-
- Quad:: KingQuad 750
- Imię: Stefan
Mi plan się podoba. To jestem o 5:20 na przejeździe za drogą wzdłóż przewodów wysokiego napięcia. Jaki ekwipunek zabierać??
TranS-Squad Team
- Progress
- TranS-Squad Team
Rafał wiem coś o tym - odnośnie rybki, miałem to samo z kurą
Tomek no k**** wygrałeś chyba z tą nazwą hehe!!! mi pasuje, zaje*****.
Łukasz spokojna twoja rozczochrana, dzieci to będą bliźniaki Honda i Yamaha
Stefan i l_j wyślę Wam zaraz moj numer na priv zeby byl jakiś kontakt - dajcie sygnal albo sms to sobie zapisze Wasze. Co do ekwipunku to nic nadzwyczajnego raczej nie zabieramy hm... papierosy picie, jedzenie, ubranie nieprzemakalne + coś gdyby okazalo sie ze zrobi się gorąco i trzeba się przebrać, olej silnikowy -przynajmniej ja, jakieś klucze też dobrze mieć, nóż Beara, rękawiczki na zmiane, lina.
l_j a gdzie my się z Tobą umówimy ? nie mam narazie pomysłu hm... W sumie dobrze by bylo jak byś na 6:00 przyjechal na stacje benzynową BP mam na myśli tą, która lecąc od Zegrza jest po Twojej lewej stronie a wczesniej po prawej mijasz cmentarz.
l_j też Ci wyśle numer
Tomek no k**** wygrałeś chyba z tą nazwą hehe!!! mi pasuje, zaje*****.
Łukasz spokojna twoja rozczochrana, dzieci to będą bliźniaki Honda i Yamaha
Stefan i l_j wyślę Wam zaraz moj numer na priv zeby byl jakiś kontakt - dajcie sygnal albo sms to sobie zapisze Wasze. Co do ekwipunku to nic nadzwyczajnego raczej nie zabieramy hm... papierosy picie, jedzenie, ubranie nieprzemakalne + coś gdyby okazalo sie ze zrobi się gorąco i trzeba się przebrać, olej silnikowy -przynajmniej ja, jakieś klucze też dobrze mieć, nóż Beara, rękawiczki na zmiane, lina.
l_j a gdzie my się z Tobą umówimy ? nie mam narazie pomysłu hm... W sumie dobrze by bylo jak byś na 6:00 przyjechal na stacje benzynową BP mam na myśli tą, która lecąc od Zegrza jest po Twojej lewej stronie a wczesniej po prawej mijasz cmentarz.
l_j też Ci wyśle numer
TranS-Squad Team
- Progress
- TranS-Squad Team
Stefan przy tym przejezdzie kolejowym ( bez zapór) na który podjade po Ciebie z Łukaszem jest pętla autobusowa i to jest Mokry Ług, do przejazdu dochodzi asfaltowa ulica nazywająca się Czwartaków, łączy się ona z Żołnierską - to tak żeby się nie okazalo że będziesz w innym miejscu.
TranS-Squad Team