10-te urodziny ATV Polska! Zlot quadowców 18-19.06.2011

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
szalonystefan
Quad:: KingQuad 750
Imię: Stefan

Re: 10-te urodziny ATV Polska! Zlot quadowców 18-19.06.2011

Post autor: szalonystefan » ndz 19 cze, 2011

Witam.
Byłem na zlocie i uważam , iż była to porażka (sobota). Organizacja bardzo kiepska. Od 9 do 13 zamuła na parkingu. przejazd na mszę poszedł sprawnie. Parada, to wielka katastrofa. Przejazd zamiast płynnie jechać co chwila się zatrzymywał. Pocieszające było,ze zaraz na tor i człowiek się wyszaleje. Po dojechaniu na tor okazało się, że w sobotę nici z jazdy. Pytam: "A jak ktoś musi jechać i nie zostaje na niedziele"?? Odpowiedz: "Nie ma takiej możliwości aby dzisiaj tor był otwarty". (KATASTROFA) Uważam, że była to mega kastastofa. wku.....nie człowieka ogarnęło. Kasa wyrzucona w błoto i niepotrzebne nerwy. STRATA CZASU. W przyszłości na pewno się nie zjawie, a szkoda, bo zapowiadało się super. NIE POLECAM
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
palig1
Quad:: KTM 525 i Honda
Imię: Wojtek

Re: 10-te urodziny ATV Polska! Zlot quadowców 18-19.06.2011

Post autor: palig1 » ndz 19 cze, 2011

A ja na przekór uważam że zlot był bardzo fajny. :oklaski:

W sobotę byłem niestety bez quada, ale za to w niedziele mogłem się wystarczająco wyjeździć. Było dużo konkurencji nie tylko dla quadowców np. strzelanie pistoletem paintballowym. Dla quadów były czasówki, przeciąganie opon i podobne atrakcje, oraz wyprawa na Pustynie Siedlecką gdzie były zorganizowane mini zawody. Dodatkowo w niedziele grały bardzo fajne zespoły więc było na prawdę fajnie. Do tego było kupę nagród i to nie byle jakich. ;)

Niestety mało uczestników, ale to może i lepiej bo nie było aż takiego tłoku.
Jesteś z okolic Jury? Umów się z nami na wspólną jazdę!
http://www.enduro-jura.czo.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”