LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
A ja coś od siebie
Wyjazd taki sobie ! Gdyby nie organizator to bym się zanudził . Ekipa jakaś dziwna nie znała się na poczuciu humoru , nie pijąca z nikim nie można było się dogadać jakaś normalnie banda ponuraków .Czułem się jak na pogrzebie . Sam pobyt w Grecji na quadach poroniony pomysł nuda i jeszcze raz nuda krajobraz nijaki ludzie mało życzliwi a szczególnie pasterze tych baranów czy kóz akurat musieli wypasać jak zapinałem na swej bestii nie rozumiem musieli mieć jakiś cynk od nadleśnictwa . Organizacja oceniam bardzo wysoko dostaliśmy fajne pamiątki od organizatora ,mało tego udzielił nam dodatkowego rabatu 100 PLN i jeden dzień gratis odpoczynku .Transport quadów odbył się w sposób profesjonalny z zachowaniem wszelkich standardów bezpieczeństwa . Nad całą imprezą piecze trzymało PZU, HDI ,WARTA ,HESTIA, liberty direct i Radio Maryja . Pojazd jakim dysponuje organizator do transportu wzbudził w nas pełen podziw i pewność że nasze bestie dotrą na miejsce . Dziękuje również węgierskim liniom lotniczym które zapewniły nam cudowny lot z mocnym akcentem przy lądowaniu przy którym o mało nie puściły mi zwieracze .
Specjalne podziękowania dla kolegi Piromana za podtrzymywanie mojego wyrka nogami
TO BYŁA REKLAMA
Wyjazd taki sobie ! Gdyby nie organizator to bym się zanudził . Ekipa jakaś dziwna nie znała się na poczuciu humoru , nie pijąca z nikim nie można było się dogadać jakaś normalnie banda ponuraków .Czułem się jak na pogrzebie . Sam pobyt w Grecji na quadach poroniony pomysł nuda i jeszcze raz nuda krajobraz nijaki ludzie mało życzliwi a szczególnie pasterze tych baranów czy kóz akurat musieli wypasać jak zapinałem na swej bestii nie rozumiem musieli mieć jakiś cynk od nadleśnictwa . Organizacja oceniam bardzo wysoko dostaliśmy fajne pamiątki od organizatora ,mało tego udzielił nam dodatkowego rabatu 100 PLN i jeden dzień gratis odpoczynku .Transport quadów odbył się w sposób profesjonalny z zachowaniem wszelkich standardów bezpieczeństwa . Nad całą imprezą piecze trzymało PZU, HDI ,WARTA ,HESTIA, liberty direct i Radio Maryja . Pojazd jakim dysponuje organizator do transportu wzbudził w nas pełen podziw i pewność że nasze bestie dotrą na miejsce . Dziękuje również węgierskim liniom lotniczym które zapewniły nam cudowny lot z mocnym akcentem przy lądowaniu przy którym o mało nie puściły mi zwieracze .
Specjalne podziękowania dla kolegi Piromana za podtrzymywanie mojego wyrka nogami
TO BYŁA REKLAMA
izomoto
A tak w ogóle to bajeczka to było 100% w 100-u% . Mordy nie zapomnę tego wypadu .
Jeszcze raz podziękowania dla wszystkich uczestników Pozdrowionka.
No i żeby się jeszcze spotkać na podobnych szlakach.
to byłem Ja Irena i Ja
Jeszcze raz podziękowania dla wszystkich uczestników Pozdrowionka.
No i żeby się jeszcze spotkać na podobnych szlakach.
to byłem Ja Irena i Ja
izomoto
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Super foty chłopaki, pozdrowienia z Rodos
czesc chlopaki
Pawel - rozbiles mnie po raz kolejny
zaplulem laptopa kawa i osmarkalem sie ze smiechu ...
tego mi bylo trzeba
Pawel - rozbiles mnie po raz kolejny
zaplulem laptopa kawa i osmarkalem sie ze smiechu ...
tego mi bylo trzeba
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Wczoraj pojechaliśmy sobie do Chojny na cztery quadz. Ja Adam Mariusz i Paweł. Rajdzik bardzo fajny tras praktycznie nie do objechania. Wyjechaliśmy o 9 rano i do 19 nie daliśmy rady wszystkiego zrobic. Prawie 100% wody. Ogólnie było około 15 gadów a na podjum LUCKY TEAM
Pierwsze miejsce: Adam
Drugie miejsce : Mariusz
Ja chyba 5-6
Kilka fotek:
Pierwsze miejsce: Adam
Drugie miejsce : Mariusz
Ja chyba 5-6
Kilka fotek:
... inne hobby to tylko wymówka :)
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Gratulacje
Nooo, gratki chłopaki
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: SUZI 750
panowie wyprawa była cool , to całkiem co innego niż wcześniej , jechaliśmy 70km po roadbooku po lasach ,70 % pieczątek w wodzie -bagna po cyce kilka pieczątek na ostrych podjazdach ,moje snorkle z rur klozetowych spisały się wyśmienicie ,najgłębiej pieczątka 46 woda po szyje ,piecz,atka 47 woda wlewała mi się nosem a mój kq pływał jak wodolot ostra jazda. do wiadomości 17 -09 jest goleniów !
gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! a mi nawaliła wyciągara i du........ a szło całkiem, pływania było co niemiara potwierdzam rajdzik przyszłościowy z roku na rok coraz lepiej
izomoto
Gratuluję Panowie.
Niby taka susza a tu org znalazł wody do nosa
Jeśli chodzi o Goleniów to ja tradycyjnie się melduję.
Niby taka susza a tu org znalazł wody do nosa
Jeśli chodzi o Goleniów to ja tradycyjnie się melduję.