Wyjazd taki sobie ! Gdyby nie organizator to bym się zanudził . Ekipa jakaś dziwna nie znała się na poczuciu humoru , nie pijąca z nikim nie można było się dogadać jakaś normalnie banda ponuraków .Czułem się jak na pogrzebie . Sam pobyt w Grecji na quadach poroniony pomysł nuda i jeszcze raz nuda krajobraz nijaki ludzie mało życzliwi a szczególnie pasterze tych baranów czy kóz akurat musieli wypasać jak zapinałem na swej bestii nie rozumiem musieli mieć jakiś cynk od nadleśnictwa . Organizacja oceniam bardzo wysoko dostaliśmy fajne pamiątki od organizatora ,mało tego udzielił nam dodatkowego rabatu 100 PLN i jeden dzień gratis odpoczynku .Transport quadów odbył się w sposób profesjonalny z zachowaniem wszelkich standardów bezpieczeństwa . Nad całą imprezą piecze trzymało PZU, HDI ,WARTA ,HESTIA, liberty direct i Radio Maryja . Pojazd jakim dysponuje organizator do transportu wzbudził w nas pełen podziw i pewność że nasze bestie dotrą na miejsce . Dziękuje również węgierskim liniom lotniczym które zapewniły nam cudowny lot z mocnym akcentem przy lądowaniu przy którym o mało nie puściły mi zwieracze .
Specjalne podziękowania dla kolegi Piromana za podtrzymywanie mojego wyrka nogami
TO BYŁA REKLAMA