Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Wczoraj w TVP3 pokazywali jak goście śmigali po czynnej pieskowni gdzie jeżdził ciężki sprzęt.Zjeżdzając z górki czołgiem nadział się na łyżkę fadromy a koledzy zamiast mu pomóc prysneli i dzięki nim wrócił do domu w czarnym worku a teraz mają zarzut nieudzielenia pomocy.
Pozdrawiam
- konrad230584
- Quad:: kawasaki brute force 750
- Imię: Konrad
To przykre jak słyszy się o takich przypadkach co tomasz napisał
ja uważam jeżeli razem wyjeżdżamy to i razem wracamy choć nie wiem co by się działo! W TERENIE TO JEDNA RODZINA
a tak na zdrowy rozum to jeździć na czynnej piaskarni gdzie jeździ ciężki sprzęt
Adrian gratulacje
za zaje.... fajny materiał filmowy, bardzo mi się podoba
towarzystwo doborowe to i zabawa udana
dla wszystkich pozytywnie zakręconych
Ja najbliższe dwa tygodnie niestety będę musiał odpuścić (2 komunie)
ja uważam jeżeli razem wyjeżdżamy to i razem wracamy choć nie wiem co by się działo! W TERENIE TO JEDNA RODZINA
a tak na zdrowy rozum to jeździć na czynnej piaskarni gdzie jeździ ciężki sprzęt
Adrian gratulacje
za zaje.... fajny materiał filmowy, bardzo mi się podoba
towarzystwo doborowe to i zabawa udana
dla wszystkich pozytywnie zakręconych
Ja najbliższe dwa tygodnie niestety będę musiał odpuścić (2 komunie)
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Konrad, święta prawda!
Nieźle się pastwiliście nad tą rzeką dlatego taki materiał.
Do zobaczyska w takim razie za 2 tyg.
Artur a Ty znasz tą drogę w stronę Broku ?
Nie wiem czy do samego Broku tym razem, może do Wyszkowa i tam polatać w miejscu o którym mówiłem. Ośka przejdzie albo chociaż przeleci ?
Nieźle się pastwiliście nad tą rzeką dlatego taki materiał.
Do zobaczyska w takim razie za 2 tyg.
Artur a Ty znasz tą drogę w stronę Broku ?
Nie wiem czy do samego Broku tym razem, może do Wyszkowa i tam polatać w miejscu o którym mówiłem. Ośka przejdzie albo chociaż przeleci ?
TranS-Squad Team
- tomek-roman
- Quad:: Grizzly BI700
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Dobrze powiedziane Konrad - Dokładnie tak samo myślę.konrad230584 pisze: ja uważam jeżeli razem wyjeżdżamy to i razem wracamy choć nie wiem co by się działo! W TERENIE TO JEDNA RODZINA
Adrian super filmiki - fajna jakość
Kurcze już nie mogę się doczekać soboty w sumie to bardzo dobrze, że w sobotę latamy, bo do niedzieli bym nie wytrzymał
http://www.trans-squad-team.pl -
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
- waldik32
- Quad:: Bombardier DS650 Baja
- Imię: Waldi
Koledzy, ja odpadam w najbliższą sobotę. Jak widzę szykuje się wyjątkowo długa wyprawa, a ja w sobotę o 19 mam firmowego grilla. Jak pojade z Wami to na imprezie po dwóch kolejkach padnę ze zmęczenia .
Polatam sobie tylko trochę po poligonie w sobotę po południu - jak ktoś będzie chciał sie przyłączyć to zapraszam.
Tak więc szerokości koledzy i uważajcie na siebie na nowo zdobywanym terenie .
Adrian, super filmiki - w szczególności ten gdzie biały G7 i ośka przeprawiają sie przez rzeke hehe.....
Polatam sobie tylko trochę po poligonie w sobotę po południu - jak ktoś będzie chciał sie przyłączyć to zapraszam.
Tak więc szerokości koledzy i uważajcie na siebie na nowo zdobywanym terenie .
Adrian, super filmiki - w szczególności ten gdzie biały G7 i ośka przeprawiają sie przez rzeke hehe.....
Z tego co sie orientuję to była budowa autostrady i goście właśnie się rozjechali do domu więc tak naprawdę to nie prysneli.
Sprawa była już gdzieś poruszana.
Sprawa była już gdzieś poruszana.
- Progress
- TranS-Squad Team
Tomek ja dokładnie tak samo pogoda ma byc dobra a takze ludzi mniej w lesie w soboty.
Faktycznie całkiem dobra jakość tych filmików, sam jestem zdziwiony. Jeszcze z telefonu nie zgrywałem.
Wsadzili 8mpix a nie dali autofocusa kretyni. Chcesz zdjęcie czegoś z bliska zrobić i jest rozmazane.
Tomek trzeba jakies konkrety ustalic co do tej trasy.
Czekam aż Artur odp na moje pytanie wtedy można sie zastanawia jak jedziemy.
Czy lecimy z poligonu do Wyszkowa < Zakładam że Artur zna trasę więc to też ma swoje plusy
Czy lecimy z Nieporętu wzdłuż Bugu do Wyszkowa. < nie znamy trasy ale to też mi się podoba
Faktycznie całkiem dobra jakość tych filmików, sam jestem zdziwiony. Jeszcze z telefonu nie zgrywałem.
Wsadzili 8mpix a nie dali autofocusa kretyni. Chcesz zdjęcie czegoś z bliska zrobić i jest rozmazane.
Tomek trzeba jakies konkrety ustalic co do tej trasy.
Czekam aż Artur odp na moje pytanie wtedy można sie zastanawia jak jedziemy.
Czy lecimy z poligonu do Wyszkowa < Zakładam że Artur zna trasę więc to też ma swoje plusy
Czy lecimy z Nieporętu wzdłuż Bugu do Wyszkowa. < nie znamy trasy ale to też mi się podoba
TranS-Squad Team
- waldik32
- Quad:: Bombardier DS650 Baja
- Imię: Waldi
Obawiam się że wrócicie nie wcześniej jak o 17-18 zakładając taką trasę, więc dla mnie to za późno .... tym bardziej że impreza jest w Mińsku Maz. i musiałbym jeszcze się ogarnąć po wyprawie i tam dojechać. Będzie więc za mało czasu.
Musze też być sprawny na ciele i umyśle żeby zbyt szybko nie "odpłynąć", a sami wiecie jak człowiek czuje się po naszych eskapadach .
Następny weekend jestem z Wami - może wreszcie przekonam Was do wypadu do Kołbieli . Strugal (jak deklarował) zna dwie trasy do Kołbieli więc nie będzie problemów z kombinowaniem z dojazdem .
PSik: kto wie, czy nie przyjade w następny weekend na dwóch kólkach .
"Natchnięty" wizytą w Łubienicy, jutro jadę oglądać yamahe yz125 i jak wszystko będzie OK, to ją biorę .
Przejedziecie się na tym sprzęcie to zobaczycie, że też jest niezły "fun".
....może któryś z Was też złapie bakcyla na crossa .
Musze też być sprawny na ciele i umyśle żeby zbyt szybko nie "odpłynąć", a sami wiecie jak człowiek czuje się po naszych eskapadach .
Następny weekend jestem z Wami - może wreszcie przekonam Was do wypadu do Kołbieli . Strugal (jak deklarował) zna dwie trasy do Kołbieli więc nie będzie problemów z kombinowaniem z dojazdem .
PSik: kto wie, czy nie przyjade w następny weekend na dwóch kólkach .
"Natchnięty" wizytą w Łubienicy, jutro jadę oglądać yamahe yz125 i jak wszystko będzie OK, to ją biorę .
Przejedziecie się na tym sprzęcie to zobaczycie, że też jest niezły "fun".
....może któryś z Was też złapie bakcyla na crossa .
- Progress
- TranS-Squad Team
Waldi co do imprezy to Cie rozumiem. Sam tez ledwo zyje po tych naszych lightowych wyprawkach. Co do motorku to tez juz nad tym myslalem ale poki co to pomecze jeszcze oske. Motorek wydaje sie bardziej zdradliwy no i jeszcze trudniej sie nim przeprawiac niz oska ale oczywiscie ma tez swoje git strony. Niestety za tydzien mnie nie bedzie bo ide na slub. Swoj wlasny hehe...
Udanych zakupow w takim razie bo grill na pewno bedzie udany jak jest zakrapiany.
Udanych zakupow w takim razie bo grill na pewno bedzie udany jak jest zakrapiany.
TranS-Squad Team