Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
.........panowie pogratulować wyczynów ( ładna ilość KILOMETRÓW w parę godzin )....
Adrian , wynika z tego że ,,,,nakarmiłeś ,,,,servis swoją kasą niepotrzebnie bo sam jak przypuszczam POSKRĘCAŁEŚ maszynę nowym kluczem , bo nie ma w opisie wyprawy jakiejś usterki z twojej strony.
Waldik , jak sprawa ze sworzniem ?????
Adrian , wynika z tego że ,,,,nakarmiłeś ,,,,servis swoją kasą niepotrzebnie bo sam jak przypuszczam POSKRĘCAŁEŚ maszynę nowym kluczem , bo nie ma w opisie wyprawy jakiejś usterki z twojej strony.
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
- waldik32
- Quad:: Bombardier DS650 Baja
- Imię: Waldi
Krzysztof,
Zabrakło w tygodniu czasu na demontaż sworznia . Dopiero wczoraj po powrocie z Łubienicy znalazłem czas na demontaż. Mam go w bagażniku i jutro oddaje go do Pana Henia do regeneracji lub do doboru zamiennika - wierze w doświadczenie i wiedzę Pana Henia .
Panowie, pełen szacun dla kolegów na crossach w Łubienicy. Chłopaki na pełnym gazie w ciągu 2 godzin pokonywali kilkukrotnie 7 km odcinek - najlepsi pokonali go ok 20 razy - więc w sumie ok 140m. Powiem szczerze, że trzeba zobaczyć to na własne oczy żeby uwierzyć w to co robią chłopaki na crossach. Myślę że Krystian i Kami potwierdzą moje słowa.
Zabrakło w tygodniu czasu na demontaż sworznia . Dopiero wczoraj po powrocie z Łubienicy znalazłem czas na demontaż. Mam go w bagażniku i jutro oddaje go do Pana Henia do regeneracji lub do doboru zamiennika - wierze w doświadczenie i wiedzę Pana Henia .
Panowie, pełen szacun dla kolegów na crossach w Łubienicy. Chłopaki na pełnym gazie w ciągu 2 godzin pokonywali kilkukrotnie 7 km odcinek - najlepsi pokonali go ok 20 razy - więc w sumie ok 140m. Powiem szczerze, że trzeba zobaczyć to na własne oczy żeby uwierzyć w to co robią chłopaki na crossach. Myślę że Krystian i Kami potwierdzą moje słowa.
Ostatnio zmieniony pn 16 maja, 2011 przez waldik32, łącznie zmieniany 1 raz.
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Kilka zdjęć z ostatniej niedzieli
- Załączniki
TranS-Squad Team
- waldik32
Krystian, wrzuciłbyś jakieś fotki lub filmiki ?
Ja oczywiście z wrodzonego lenistwa nie wziąłem ze sobą aparatu .
Ja oczywiście z wrodzonego lenistwa nie wziąłem ze sobą aparatu .
- Progress
- TranS-Squad Team
Niezupełnie bo oni zrobili większość a najprostrzą rzecz spaprali. Tak czy inaczej zawsze czegos nie dorobią. Tym razem sam się uporałem z przykreceniem tych śrub i narazie się trzymają. Jeden klucz pozyczylem od Maćka a drugi kupilem.RAIDER112 pisze:.........panowie pogratulować wyczynów ( ładna ilość KILOMETRÓW w parę godzin )....
Mam niestety obawy że sprzegiełko sie zaczyna slizgac ale nmusze to jeszcze sprawdzic.
TranS-Squad Team
- waldik32
Ja będe na 100% !!!!!!!!! .....jestem na "głodzie" ....hehe .
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
....czadowe zdjęciówki Adrian... i widzę że napotkaliście jakieś ,,,miejsce ,,,, ze SMERFETKAMI ,,,,
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
- Progress
- TranS-Squad Team
Smerfetki przeprowadzaly z nami maly wywiad
Waldik czas najwyzszy
Artur cieżko mi powiedziec, dla mnie przeprawa to glebsza kałuża ale chetnie sie upaćkam w jakims blotku.
Raczej nastawiamy sie na jazde i minimu 150km ponizej ktorego nie wracamy do domu, a jak po drodze bedzie cos do pokonania to zawsze Ci co dysponuja potencjalem moga przeorac napotkane bagienko. Sa ze dwa miejsca lecac w kierunku Zegrza gdzie chlopaki niezle sie napocili. Niech sie wypowiedza Ci co walczyli.
Waldik czas najwyzszy
Artur cieżko mi powiedziec, dla mnie przeprawa to glebsza kałuża ale chetnie sie upaćkam w jakims blotku.
Raczej nastawiamy sie na jazde i minimu 150km ponizej ktorego nie wracamy do domu, a jak po drodze bedzie cos do pokonania to zawsze Ci co dysponuja potencjalem moga przeorac napotkane bagienko. Sa ze dwa miejsca lecac w kierunku Zegrza gdzie chlopaki niezle sie napocili. Niech sie wypowiedza Ci co walczyli.
TranS-Squad Team