POLARIS SPORTSMAN 700
POLARIS SPORTSMAN 700
Witam wszystkich,
Przymierzam się do kupna gada ( mogę przeznaczyć na zakup ok. 15 000 zł ) i prosił bym wszystkich którzy znają się na rzeczy o poradę/ opinie na temat Sportsmana 700- czy taki sprzęt jest warty zakupu, jego wady i zalety, koszty utrzymania itp.
Co np sądzicie o tym:
http://allegro.onet.pl/polaris-sportsma ... 96526.html
Za wszystkie porady będę wdzięczny
Pozdrawiam
Przymierzam się do kupna gada ( mogę przeznaczyć na zakup ok. 15 000 zł ) i prosił bym wszystkich którzy znają się na rzeczy o poradę/ opinie na temat Sportsmana 700- czy taki sprzęt jest warty zakupu, jego wady i zalety, koszty utrzymania itp.
Co np sądzicie o tym:
http://allegro.onet.pl/polaris-sportsma ... 96526.html
Za wszystkie porady będę wdzięczny
Pozdrawiam
- rafall
- Quad:: Kymco MXU 150, Suzuki KQ 750, Can Am Spyder
- Imię: Rafał
Re: POLARIS SPORTSMAN 700
powiem Ci że Polaris to Polaris, trzeba go polubić. no i puki jest "świeży" to jest ok. jak już zaczyna coś siadać po ciężkich przeprawach to studnia bez dna.
Ja radze kupić sobie japońca: grizzly wolverine bruin foreman trx fourtrack
- bawidamek77
- Quad:: Polaris Sportsman 850 xp
- Imię: Damian
Osobiście jeżeli chodzi o quady to bałbym się używki nie ważne jakiej to marki. A co do Polarka jak dla mnie świetny sprzęt a utrzymanie, serwis itp. to ceny są podobne jak u innych producentów. To nie lata 80-90 że drogie i trudno dostępne były części do pojazdów japońskich czy amerykańskich, mamy 21 wiek dostępność i ceny są na podobnym poziomie. jeżeli trafisz na gniota to nie ważne czy to Polaris, Honda czy inna marka.
Też sie z tym zgodze ze niepowinno sie kupować uzywek ...
Już doświadczyłem takiego czegoś i nawet mam taki sam jak wyslałeś lika .
Ja poprostu kupiłem zajeżdżonego quada który po rzejechaniu 50 km zaczoł sie sypać a co najleprze to wałek mi pękł .. wiec używka to nie zawsze dobry pomysł,
Chyba ze znasz tego gościa i wiesz jak i gdzie on jeżdził ...
Już doświadczyłem takiego czegoś i nawet mam taki sam jak wyslałeś lika .
Ja poprostu kupiłem zajeżdżonego quada który po rzejechaniu 50 km zaczoł sie sypać a co najleprze to wałek mi pękł .. wiec używka to nie zawsze dobry pomysł,
Chyba ze znasz tego gościa i wiesz jak i gdzie on jeżdził ...
-
- Quad:: Polaris Sportsman 700
- Imię: Rafał
Witam posiadam wlasnie tego Polarka z 2004 roku, mam pytanie odnosnie wymiany oleju do silnika motula 5100 10w40 4t szukam jeszcze oleju od przekladni z przodu i z tylu, jakie najlepiej wlac??