Mam nowego LS przejechane 60 km i mam problem - po przejechaniu ok 20 km zaczyna mi gasnąć na biegu D zatrzyma się odpala i po dodaniu gazu i przejechaniu paru metrów znowu gaśnie, odczekam parę minut i przez następny 1-2 km znowu jest to samo natomiast na 1 i R jest wszystko ok. Mam gwarancję ale z ciekawości pytam - jestem początkującym więc każde podpowiedzi i rady chętnie wysłucham.
Pozdrawiam d.s
LS 300 gaśnie na D a na innych biegach jest ok
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: LS 300 gaśnie na D a na innych biegach jest ok
W luckym masz czujnik położenia biegów, kiedy zgaśnie Ci lampka na wyświetlaczu "D" to quad przestanie działać. Powinna pomóc regulacja dzwigni biegów a jak nie to to zapewne wymiana czujnika położenia biegu w skrzyni pasowej.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
Re: LS 300 gaśnie na D a na innych biegach jest ok
Dzięki
sam nie będę grzebał bo jest na gw. jestem tylko ciekaw ile czasu będzie trwała naprawa jeśli będzie wymieniany czujnik ?
Pozdrawiam
sam nie będę grzebał bo jest na gw. jestem tylko ciekaw ile czasu będzie trwała naprawa jeśli będzie wymieniany czujnik ?
Pozdrawiam